Din oras

De ce nu ii ardeti pe rug, domnilor profesori? Iata pozele super haioase ale elevilor sanctionati de la ”Sincai”!

Consilierul local PNL Ioan Bildea a publicat in aceasta seara cele 32 de poze ”incriminante” pentru care peste 200 de elevi de la “Sincai” au fost chemati la scoala cu parintii in cel mai comunistoid mod cu putinta.

Pozele sunt super haioase si ar merita mai degraba aplauze si multe zambete caci sunt niste “MeMe”-uri amuzante si naive, care iau la misto expresiile unor profesori sau chiar pe profesori.

Daca pentru asemenea poze incuiatii profesori de la “Sincai” stau suparati, atunci locul lor este la o scoala de maici si nicidecum la un liceu de prestigiu al Clujului care ar trebui sa scoata de pe bancile scolii elite care sa inteleaga ce inseamna demnitatea si dreptul la libera opinie. 

Ziar de Cluj protesteaza public pentru decizia de exmatriculare a doi elevi olimpici si pentru sanctionarea a 60 de elevi carora le-a fost scazuta nota la purtare. Domnilor profesori de la “Sincai” sunteti penibili si ridicoli! 

Ziar de Cluj a decis sa publice toate cele 32 de poze pentru a le demonstra profesorilor de la ”Sincai” ca barierele impotriva libertatii de expresie nu rezista niciodata. Daca nu au vrut publicitate, le-o vom oferi noi! Fiti fara grija, domnilor profesori, forta de viralizare a unui ziar puternic va va face celebri in intregul oras.

Enjoy, ipocritilor! Sunteti niste profesori incuiati si ipocriti, va laudati cu rezultatele eleviilor, dar secretul este ca toti de la Mate Info din „Sincai” au profesori suplimentari si au rezultatele astea datorita parintilor care le platesc milioane pe luna pe ore particulare…

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *