Rautacisme

Cu toate că la Cluj oamenii sunt deosebit de civilizați, rațele din Canalul Morii sunt niște nesimțite!

Ieri seară, în Canalul Morii, rațele, cu nesimțire, după ce au băut Cola și bere, au aruncat pet-urile în apă. 

Cu toate că la Cluj oamenii sunt deosebit de civilizați și de educați, mulți dintre ei având o cultură civică de anvergură europeană, animalele și păsările par a nu se ridica la nivelul de civism al concetățenilor lor bipezi. 

Nu este pentru prima dată când rațele, care s-au aciuat pe apa din Canalul Morii (fără a cere de la nimeni autorizație, după cum se practică în zonă), fac un adevărat dezmăț pe luciul apei, lăsând în urma lor mormane de gunoaie. Sătule să doarmă pe ele, în apă, rațele și-au adus la un moment dat în Canalul Morii și o saltea și se pare că zburătoarele au și tendințe criminale, pentru că la un moment dat au ucis un câine, căruia i-au abandonat cadavrul chiar la locul crimei, adică tot în Canalul Morii.

Cu toate acestea, nimeni nu le deranjează pe riveranele străzii Constanța, Poliția Locală părând impotentă în a contracara nesimțirea acestor rațe care aruncă zilnic în apă vrute și nevrute – un spectacol grotesc al neputinței autorităților și al lipsei de bun-simț de care dau dovadă păsările, pentru toți cei care trec zilnic prin această zonă centrală aglomerată a orașului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *