Din oras

Craciunul Facebook al alesilor Clujului

Facebook-ul nu ii ocoleste nici pe alesii Clujului, acestia utilizand platforma de socializare adesea pentru a se promova, dar si ca o linie de comunicare cu cetatenii. De Craciun nu a uitat niciunul sa posteze o poza de sezon cu un brad, asezonata cu urari de “fie ca”. Pentru majoritatea, Craciunul a insemnat timp petrecut alaturi de familie si prieteni, fie ca au stat in costum de baie in baile termale aburinde, fie ca au imbracat straie populare sau au decorat impreuna bradul.

Daca primarul Emil Boc s-a rezumat sa pozeze langa brad si sa transmita traditionalul mesaj de sarbatori, publicat si pe site-ul Primariei, seful Consiliului Judetean, Horea Uioreanu publica pe pagina de Facebook in a treia zi de Craciun poze induiosatoare cu fiul cel mic de la serbarea de Craciun.

“Fiul meu cel mic, Luca, emotionat de venirea Mosului”, se arata in descrierea pozelor in care seful judetului apare alaturi de copil si sotie, deputatul de Cluj, Elena Uioreanu.


Si vicepresedintele Consiliului Judetean, Vakar Istvan a postat fotografii cu fiul sau dupa impodobirea bradului, iar in a doua zi de Craciun si-a dus baietelul la patinoar.


Viceprimarul Anna Horvath s-a relaxat de Craciun la Baile Tusnad, la doar cateva zeci de kilometri de Miercurea Ciuc, localitatea ei de bastina. In fotografia postata pe Facebook, Horvath apare cu fiica ei in baile aburinde exterioare.

Si consilierul judetean Mihai Seplecan si-a petrecut Craciunul in familie, cu logodnica lui, in Floresti. Ca sa se integreze cat mai bine, fiind viitorul ginere al interpretei de muzica populara Adriana Irimies, Seplecan s-a imbracat in straie populare in ziua de Craciun si a mers la biserica.

Mandru, nevoie mare, consilierul judetean nu s-a rabdat sa nu isi arate talentul intr-ale dansului fecioresc si a facut cateva salturi in curtea casei. Bineinteles, imortalizate pe Facebook.

Foto: Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *