Rautacisme

Vrăbiuțele din interiorul USR Cluj ciripesc vrute și nevrute: „Mafia USR Cluj refuză să primească noi membri în partid”

Cine ar fi crezut că USR va reușit „performanța” ca din partid câștigător la Cluj-Napoca cu ocazia „europarlamentarelor” din 26 mai 2019, la nici un an distanță să se transforme într-un cuib de vipere care își pierde credibilitatea pe zi ce trece. Din 40%, sa ajungă la sub 10%?

Sigur, ne întrebăm retoric „cine ar fi crezut”, căci noi la Ziar de Cluj mereu am susținut acest lucru. De altfel, și când Emanuel Ungureanu își anunța candidatura la primărie, scriam că va fi cale lungă până la anunțarea unei candidaturi oficiale, având în vedere că în USR + PLUS există tensiuni. De fapt, e greu de identificat unde nu există tensiuni în cadrul acestor grupări politice.

Revenind la subiect, pe lângă scandaluri cu Dan Barna și excluderi din partide, cap de afiș e știrea prin care „alegerile din cadrul USR Cluj ar fi fost fraudate”. Fraudate de cine? Aparent, de unii lideri disperați să câștige cu orice preț. Atât de disperați că interzic, pare-se, oamenilor să adere la partid. 

CITEȘTE MAI MULTE PE ACESTE SUBIECT: 

Fraudă la alegerile USR Cluj pentru Consiliul Județean? Vinovații vor fi dați afară din partid

Un partid în interiorul căruia nu mai există iubire între USR-iști. Dovada vie a faptului că nu există iubire în interiorul partidului, primim mai mereu ponturi interesante cu situația la cald din interiorul USR Cluj. De data aceasta, sursele noastre ne anunță că anumiți „lideri” ai organizației sunt disperați să câștige alegerile (de aici și tentativa de frauda despre care a vorbit Mihai Goțiu). Mai mult, USR Cluj s-a transformat într-un club exclusivist, fiind respinși doar anul trecut peste 200 de oameni dornici să se alăture proiectului USR. Motivele pentru care au fost respinși oamenii țin de „integritate, incompatibilitate, acuze nefondate”.  Pe scurt, aflăm că „mafia USR Cluj refuză să primească noi membri în partid”. 

Ca într-un joc al copilăriei de tipul „cine spune, ăla e”, USR se transformă tocmai în acel tip de partid pe care îl blamau atât de mult. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *