Anchete

VIDEO: Ura lui Boc era sa ucida o clujeanca nevinovata! Pana unde merge razbunarea primarului fata de patronul Platinia!

Emil Boc e un om razbunator, asta o stie si mediul de afaceri si apropiatii sai. Mic de inaltime, dar plin de sine, Boc a luat-o insa razna in ultimul timp. Se razboieste cu toata lumea, ii ironizeaza pe consilierii locali din alte partide, isi bate joc de clujenii simpli care vin sa ii ceara socoteala pentru nasoalele facute.

Pe rabojul razbunarilor insa, omul de afaceri Sile Puscas, proprietarul mall-ului Platinia, ocupa un loc de frunte. Pentru ca Sile Puscas a indraznit sa nu plece capul in fata abuzurilor lui Boc, primarul i-a pregatit o razbunare aparte: a dat ordin ca amenajarea stradala din zona Platinia, facuta de ARL, sa dureze cat mai mult, ca sa il sicaneze pe omul de afaceri si sa ii alunge clientii.

Lucrarile au inceput in martie 2022 si erau programate sa dureze 9 luni. Cu totul „intamplator”, ele nu sunt gata nici azi. Lucrarea de mizerie facuta de ARL a fost taraganata, doar ca sa il necajeasca pe omul de afaceri Sile Puscas: praf, zgomote infernale, muncitori galagiosi, in conditiile in care, alaturi de mall, Puscas are si un hotel de 5 stele.

Insa cireasa de pe tortul razbunarii a fost cand Boc i-a ordonat lui Dan Mihancea, seful ARL, firma contractata de Primarie, sa „ridice” inaltimea bordurilor din fata mall-ului Platinia la 37 de cm de la sol. Ceva nemaivazut pe planeta Pamant!

Aceasta razbunare a lui Boc se dovedeste de-a dreptul criminala si nu exageram cu nimic cand afirmam asta: recent, o clujeanca in varsta era sa isi piarda viata datorita porcariei ordonate de Boc. In videoul de mai jos se vede clar cum biata femeie, neestimand corect inaltimea reala si foarte mare a bordurii, cade si se loveste urat de tot, ramanand inerta pret de un minut pe caldaram, aproape-aproape de a fi calcata si de o masina!

Asta e ok, primare? E ok sa ucizi oamenii pentru pofta razbunarii tale?

Rugam public persoana vatamata sa ne contacteze la 0720 00 88 88, idem pe cei care stiu cum o cheama sau cum poate fi contactata.

Si asta nu e totul.

video
play-sharp-fill

E clar ca Boc se crede deja Dumnezeul Clujului, considera ca orasul e proprietatea lui. De ce spunem asta? Pe Sile Puscas l-a expropriat abuziv de terenul sau de langa Profi Zorilor, dar cand a fost vorba sa exproprieze casa doctorului care a tratat-o pe mama lui Boc, situata in zona Platinia, ARL a primit ordin de la Boc sa nu respecte proiectul si sa nu demoleze cotetul respectiv. Hilar este ca prin aceasta decizie a fost lasata in picioare si BUDA din curte a casei parintesti a respectivului doctor, amic cu Boc. Oameni buni, cum e posibil asa ceva? Cum e posibil ca Boc sa decida ca un dictator in pofida legii si bunului simt?

PHOTO-2023-09-08-16-33-58.jpg