Sport

VIDEO: CFR Cluj s-a calificat la penalty-uri în sferturile Cupei Ligii. Ardelenii au ratat, însă, trei lovituri de la 11 metri

Scris de 73

CFR Cluj a obţinut calificarea în sferturile de finală ale Cupei Ligii după o victorie, 3-2, cu CSU Craiova, într-un meci în care s-au executat 11 lovituri de la punctul cu var.

La finalul timpului regulamentar scorul a fost 0-0, feroviarii ratând o lovitură de la 11 metri în minutul 44.

Prima repriză a meciului din Gruia a stat sub semnul echilibrului, cea mai importantă şansă de gol venind pe finalul ei, la o fază la care portarul oaspeţilor, Calancea, l-a faultat în careu pe Bud. Penalty-ul de care au beneficiat ardelenii a fost irosit, însă, de Petrucci, goalkepeer-ul oltenilor, care a scăpat doar cu cartonaş galben după intervenţia asupra lui Bud, reuşind să se revanşeze pentru greşeala comisă şi să apere şutul italianului.

Scenariul nu s-a schimbat foarte mult după pauză, cele două echipe căutând în zadar golul izbăvitor, chiar dacă Vasile Miriuţă şi Gigi Mulţescu şi-au introdus pe teren principalele arme, Cristian Lopez, respectiv Andrei Ivan. Inevitabil, partida a intrat în prelungiri, acolo unde Neagu, din lovitură liberă, şi Petrucci, cu un şut de la distanţă, au avut cele mai importante şanse de gol ale CFR-ului în prima repriză.

Ultimele 15 minute ale meciului au consemnat doar câteva momente de panică după o ciocnire între Acka şi Cristian Lopez, iar echipa calificată în sferturile Cupei Ligii urma să se decidă la loviturile de la 11 metri.

Acolo, Bancu, Ivan şi Vătăjelu au trimis mult peste poartă, în timp ce de la CFR au ratat Bud şi Tiago Lopez. Golul lui Filipe Nascimento a fost decisiv, CFR Cluj calificându-se în sferturile de finală.

Mai jos puteţi vedea cele 10 lovituri de departajare care au dus-o pe CFR Cluj în faza a doua a Cupei Ligii.ULTIMA ORĂ

 • Acum 4 mins Rautacisme
  A fost desființată o tabăra ilegală în Parcul Est. Administrația locală îi roagă pe clujeni să patruleze în locul Poliției locale care este pusă la îngrășat, să-și merite ”Prima de Osânză”
 • Acum 1 hour Justitie
  Bode vs UBB Cluj-Napoca începe cu o amânare
 • Acum 3 hours In vizor
  Cu mobilizare, la sfârșitul acestui an, OSĂ avem inaugurat un nou tronson al Autostrăzii Transilvania
 • Acum 3 hours Politica
  Guvernul vrea să își creeze propria companie de asigurări: polițele RCA, prețuri controlate de stat. Ciucă: “Am discutat cu CEC și ASF”
 • Acum 3 hours PubliNews
  Peste 1.000 de articole vestimentare se transformă în fapte bune, la târgul ReClothing, din Iulius Mall Cluj
 • Acum 3 hours Eveniment
  POATE DEVENI UTIL ŞI INUTILUL ŞURUBARU: SOS Cluj cere reinstalarea barierei plutitoare pentru deșeuri pe Someș. Cantitatea de gunoaie din râu e imensă
 • Acum 4 hours In vizor
  Transtelex: Regizorul Tompa Gabor l-a invitat la Cluj Napoca pe Janos Drabik, conspiraționistul-șef al Ungariei, recunoscut pentru teoriile lui despre cum controlează lumea evreii și masonii
 • Acum 4 hours Vocea ta
  #CMID: Țeapă dată cetățeanului, sub pavăza autorităților
 • Acum 4 hours Eveniment
  Blue Air intră în insolvenţă
 • Acum 5 hours In vizor
  PE CINE SĂ MAI CREZI? Federația Română de Fotbal anunță că UEFA nu a autorizat cererea federaţiei maghiare de afişare a hărții Ungariei Mari: „Revizionismul nu este acceptat în fotbal”
 • Acum 5 hours Politica
  Marcel Ciolacu: Fotbalul nu este politică! Frustrările revizioniste nu au ce căuta în competiţiile sportive. UEFA trebuie să retragă imediat acordul pentru folosirea hărţii Ungariei Mari pe drapele şi bannere
 • Acum 6 hours In vizor
  Csaba Asztalos, reacție fermă după ce maghiarii au primit acceptul să folosească harta Ungariei Mari: „Nu știu ce au avut în cap”
 • Acum 6 hours Eveniment
  Regizorul clujean Tompa Gábor va fi DECORAT cu Ordinul Artelor și Literelor în grad de Cavaler al Republicii Franceze
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE