Din oras

Veste proasta pentru soferii clujeni: din cauza ploii, lucrarile din centrul orasului vor dura mai mult

Veste proasta pentru clujenii care abia asteapta sa se inchida santierele din centrul Clujului. Muncitorii de aici nu lucreaza in zilele ploioase, iar asta nu inseamna decat ca reparatia strazilor va dura mai mult decat era anticipat.

Astazi, pe strazile care pana acum erau pline de utilaje si muncitori, e liniste. Nici urma de barbati cu veste galbene, niciun zgomot dinspre utilajele grele ce sparg asfaltul de mai bine de o luna incoace. Pentru ca ploua si pentru ca majoritatea lucrarilor nu pot fi efectuate in aceste conditii, muncitorii au parasit santierele pana cand conditiile meteorologice vor fi favorabile pentru continuarea lor.

“In aceste conditii, nu se fac decat lucrarile care se pot executa pe ploaie. Inca nu stim daca asta inseamna decalarea lucrarilor sau nu, dar vom anunta o eventuala modificare in program”, au spus reprezentantii biroului mass-media din cadrul Primariei Cluj Napoca.

Lucrarile de pe strada Avram Iancu vor fi finalizate, daca programul nu se schimba, la sfarsitul lunii iulie. Pe strada Motilor, lucrarile au inceput in data de 1 iunie si vor dura pana in 30 octombrie. De asemenea, pe strada Horea termenul de finalizare a lucrarile este de 15 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *