Din oras

United Business Center Tower Cluj, inchiriat in totalitate. Va fi deschis in septembrie

Cladirea de birouri de clasa A, detinuta de Iulius Group, este inchiriata in totalitate, o data cu contractul incheiat recent cu Genpact pentru o suprafata de aproximativ 3.000 de metri patrati, dispusi pe trei etaje. United Business Center Tower Cluj are o suprafata de 10.000 de metri patrati si va fi dat in folosinta in cursul lunii septembrie, anunta reprezentantii Iulius Group.

Genpact a prelungit si contractul de inchiriere pentru cei 2.900 de metri patrati din Iulius Business Center, spatiu pe care il ocupa din 2008.

„Decizia de extindere a operatiunilor in cladirea United Business Center Tower vine ca o continuare fireasca a unei relatii incepute inca din 2008 cu Iulius Group si care s-a dovedit una corecta, bazata pe respect si profesionalism”, a declarat Laura Popa, Europe Infrastructure Leader Genpact.

7.000 de metri patrati din United Business Center Tower Cluj sunt inchiriati de Endava, iar restul de 3.000 de Genpact. Cladirea de birouri este in curs de certificare LEED.

Iulius Business Center este prima cladire de birouri dezvoltata de Iulius Group, inaugurata in anul 2008, cu o suprafaţa inchiriabila de peste 7.000 mp si este ocupata integral de Genpact si Office Depot.

„Am sustinut in ultimii ani ca dezvoltarea unor cladiri de birouri la standarde internationale in orașele regionale va atrage noi investitii și oportunitati, iar rezultatele nu intarzie sa apara. O tranzactie de 5.900 mp de birouri de calitate și, totodata, cea mai mare tranzactie din provincie pana in prezent este dovada ca investitorii au marcat Clujul pe harta Europei”, a declarat Catalina Jigman, consultantul tranzactiei, CEO al companiei de consultanta imobiliara Heritage.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *