Afacerea zilei

Unde mananci cel mai bun Chili con Carne din Cluj? Se vand 2000 de portii pe luna!

Meniurile restaurantelor din mall-uri sunt adesea compuse din feluri de mancare comune (ciorbe de perisoare, piept de pui la gratar, fasole cu carnati), de care clientii se plictisesc adeseori.

De aceea, restaurantul Cantinna din Iulius Mall propune un meniu complet diferit si foarte gustos. In acest meniu, regasim si Chili con Carne, un fel de mancare cunoscut de putini clujeni, dar pe care Cantinna il face tot mai faimos in Cluj:

 

„Desi ati putea lesne crede ca o fi ceva mancare de sorginte latino, este, in fapt, un foarte popular fel texan, care prinde tot mai mult in Romania. E o mancare condimentata din carne de vita tocata, ceapa imbracata cu fasole frageda si boabe dulci de porumb si multe condimente. Chili con Carne a fost inclus in meniu inca de la inceput, am fost dezamagiti in primele saptamani, dar asta s-a intamplat pentru ca oamenii erau reticenti ina gusta feluri noi. Acum, vindem peste 2000 de portii pe luna, avem fani care mananca de 3-4 ori pe saptamana acest fel de mancare extraordinar de savuros…”, a declarat Mihaela Tamas, cea care a creat conceptul Cantinna.

 

Cantinna este un restaurant aparte din food-court-ul Iulius Mall care propune clujenilor o bucatarie deschisa, la vedere, si feluri de mancare inedite. Puteti consulta oferta de supe/ciorbe si feluri de baza AICI si AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *