Din oras

Un nou eșec marca BT Arena. Concertul Lara Fabian de azi a fost anulat. Organizatorii au făcut anunțul cu două zile înainte de eveniment

Concertul Lara Fabian care trebuia să se desfășoare azi la BT Arena a fost anulat. Cei care au cumpărat bilete de pe platforma eventim.ro au fost anunțați printr-un e-mail  în urmă cu două zile despre anularea concertului. 

”Datorită schimbărilor în programul The Voice din Franța și Canada, organizatorii evenimentului anunță imposibilitatea desfășurării acestuia. Organizatorii își cer scuze pentru inconvenient și anunță că toate biletele vor fi returnate începând cu 27 ianuarie 2020”, este mesajul transmis de organizatori.

Fanii acuză faptul că pe pagina oficială a cântăreței apărea încă din 18 decembrie informația că acest concert nu va avea loc, dar organizatorii au continuat să vândă bilete la acest eveniment.

Artista a anulat și concertele care trebuia să le susțină în decembrie la București și Craiova din cauza unor probleme de sănătate.

Nu a existat un omunicat oficial al organizatorilor, evenimentul a continuat să apară atât pe pagina Eventim cât și pe pagina BT Arena. Fanii artistei acuză lipsa de implicare în promovarea acestui spectacol, considerând că adevăratul motiv pentru care evenimentul a fost anulat este numărul foarte mic de bilete vândute. 

Este al doilea eveniment a cărui organizare se dovedește a fi un eșec, după evenimentul Kings on Ice. Atunci evenimentul a fost amânat fără ca spectatorii să fie anunțați, iar a doua zi acesta s-a desfășurat în condiții improprii, gheața nefiind pregătită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *