Eveniment

Un motociclist clujean și-a găsit sfârșitul pe un drum din Alba. Un TAF a intrat în el

Un motociclist din Florești, județul Cluj, și-a găsit sfârșitul la Baia de Arieș. A intrat cu motocicleta într-un TAF care transporta lemne, iar impactul a fost mortal.

Luni seară, polițiștii din Alba și echipajele medicale au fost direcționate la Baia de Arieș, după ce o motocicletă a intrat într-un utilaj de mare tonaj. Conducătorul motocicletei era un bărbat de 44 de ani, din Florești.

„Un accident rutier s-a produs pe DN 75, pe raza oraşului Baia de Arieş, unde un motociclist a intrat în coliziune cu un TAF. Din păcate, motociclistul, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din judeţul Cluj, a decedat”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba.

Accidentul s-a produs după ce un tânăr de 25 de ani, din comuna Lupşa, a intrat de pe un drum secundar pe cel principal, pe DN 75, intrând în coliziune, în dreptul kilometrului 101 + 600 de metri, cu o motocicletă condusă de un bărbat, de 44 de ani. În urma impactului, motociclistul a decedat pe loc.

Conducătorul TAF-ului a fost testat cu aparatul etilotest și a reieșit faptul că nu consumase alcool.  Polițiștii din Alba continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Cine e arhitectul care a murit în accidentul de motocicletă din Alba, omorât de inconștiența unor tăietori de lemne

Arhitectul clujean Radu Vomir (foto jos), 44 de ani, este cel care a murit într-un accident de motocicletă, fiind complet nevinovat. Motociclistul se deplasa prin comuna Lupșa, când de pe un drum forestier i-a ieșit în față un TAF ”Tractor Articulat Forestier). Impactul a fost extrem de violent.

Radu Vomir era un arhitect cu o carieră în ascensiune, fiind extrem de apreciat în branșa lui. Tatăl unui copil, Radu era pasionat de motociclism, dar si un profesionist desăvârșit in domeniul sau de activitate.

Persoana care a dirijat TAF-ul poartă o mare parte din vină, pentru că i-a făcut semn șoferului să iasă, fără nicio asigurare că nu vine cineva din stânga. Radu Vomir a murit cu zile, din cauza inconștienței acestor indivizi.

1675960150275.jfif

foto: imaginea main are caracter ilustrativ.