Din oras

Un medic se plange de petrecerile pana in zori ale clubului La Gazette: "Suntem 7 familii absolut terorizate de sunetul produs de clubul Gazette"

Scris de 2,012

Clubul underground La Gazette are deja notorietate in Cluj, avand o activitate de 11 ani. Cu toate ca localul este preferat de foarte multa lume, intrucat gazduieste diverse evenimente preponderent muzicale, cei care locuiesc in zona se plang de petrecerile galagioase de aici. Mai exact, este vorba despre sapte familii, dintre care trei sunt familii de medici cu copii mici. Acestia spun ca evenimentele tin pana in zori, iar ei nu pot sa se odihneasca. Reprezentantii Primariei informeaza ca, in prezent, Politia Locala monitorizeaza acest local.

La Gazette se afla in zona turistica a Cetatuii si e cunoscut pentru petrecerile care variaza de la un stil muzical la altul, de la jazz la funk, de la reggae la hip hop, drum&bass, dubstep si altele. Cu toate acestea, se pare ca in special petrecerile de drum&bass din zilele de joi si sambata devin deranjante pentru locatarii din apropiere. Astfel, prin intermediul site-ului domnuleprimar.ro, un medic se arata nemultumit de faptul ca muzica se aude pana dimineata in contextul in care au copii mici, care nu pot sa adoarma din aceasta cauza. In plus, medicii sustin ca nu reusesc sa se odhineasca corespunzator, lucru care le afecteaza serviciul avand in vedere ca trebuie sa trateze diversi pacienti 

“Buna ziua, d-le Primar! suntem un grup format din 7 familii care suntem absolut terorizati de sunetul produs de clubul Gazette (langa Belvedere, in una din casele monument de pe Cetatuie). In fiecare joi si sambata sunt petreceri drum and bass care se aud pe toata Cetatuia pana la 6am a 2-a zi! Momentul redactarii aceste sesizari este la ora 6:44 am duminica dimineata. Suntem familii cu copii, 3 familii de medici care trateaza pacienti in cursul saptamanii si chiar avem nevoie de odihna in weekend! Va rugam sa luati masuri pentru rezolvarea acestei situatii cat mai urgent, noi suntem la capatul rabdarii!
PS: De asemenea, in zilele de dupa patreceri este plin de sticle sparte in parc si pe strada Cetatuie, de la clientii clubului care sunt in stare de ebrietate”, se plange medicul dentist Catalin Dimir.

Cu privire la situatia acestui local si petrecerile care se desfasoara aici, reprezentantii Primariei ii raspund acestuia ca La Gazette se afla in vizorul Politiei Locale.

“Politia Locala va monitoriza acest local, dar va recomandam ca in astfel de situatii sa sunati Dispeceratul Politiei Locale, telefon 0264/598784, pentru intervetia prompta, la fata locului”, a fost raspunsul furnizat de Biroul Mass-Media al Primariei.

Foto: clujlife.com



ULTIMA ORĂ

 • Acum 14 hours In vizor
  NE ÎNCADRĂM, DIN NOU, ÎN TERMENE: Podul Porțelanului care trebuia să fie gata la data de 26 noiembrie 2022 OSĂ fie gata undeva în 2023. Acum, de la ultima vizită de lucru a lui Emil Boc, a săltat la ”gata în proporție de 90%”
 • Acum 15 hours Politica
  Ciolacu: Opoziția nedreaptă a Austriei este un cadou gratuit de Crăciun pentru Vladimir Putin. Cu siguranță, vor exista consecințe pentru Austria în urma acestui vot absurd!
 • Acum 15 hours In vizor
  NI SE ȘOPTEȘTE ÎN CASCĂ: Constructorii de la Parcul Feroviarilor încep să-și scoată gunoaiele pe care le-au îngropat de dimineață. E bună și mult hulita mass media la ceva
 • Acum 16 hours General
  MAI E DE MULS DE LA SCLAVII EUROPEI! Austria și Olanda au votat împotriva aderării României și Bulgariei la Schengen. Olanda s-a opus de fapt Bulgariei, care este însă la pachet cu România. Croația intră în Schengen de la 1 ianuarie 2023. Plus: elefantul pe care nu vea nimeni să-l vadă
 • Acum 17 hours In vizor
  ALO, GARDA DE MEDIU CLUJ, aţi fost sesizaţi, de ce nu verificaţi de ce se îngroapă deşeuri în şantierul Parcul Feroviarilor! Că şi primăria Cluj-Napoca a fost sesizată, dar se tace asurzitor!
 • Acum 17 hours Sanatate
  În plin sezon de viroze, Ministerul Sănătăţii “dă”, numai la “Cliuuj”, “că-i fain”, câte 4 – 6 ore de aşteptare părinţilor şi copiilor bolnavi în UPU. “Â-mi cer scuze la domni pacenţi!”
 • Acum 18 hours FOTOGRAFILA
  Protest în faţa Curţii de Apel Cluj: “Tişe, Vakar, județul Cluj nu l-ați primit moștenire”
 • Acum 18 hours PubliNews
  În luna sărbătorilor, Iulius Christmas Market din Iulius Parc îi poartă pe vizitatori în lumea de basm a Crăciunului
 • Acum 20 hours Eveniment
  Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, primește la Cluj-Napoca premiul unei asociații pentru cultură democratică europeană
 • Acum 20 hours In vizor
  Firma ONCOS nu e vinovată pentru minciunile unei mămici mitomane! Presa locală e varză!
 • Acum 21 hours In vizor
  Emil Boc: Construcția pasajulului de la Tăietura Turcului OSĂ înceapă anul viitor. Tot printr-o “randare” pe laptop, Maestre?
 • Acum 22 hours Vocea ta
  Dragoş Damian, Terapia Cluj: Strategia naţională de sănătate 2022-2030 a Ministrului Alexandru Rafila. Şi figura 38 de la pagină 24, o poză care te pune pe gânduri
 • Acum 22 hours Politica
  După ce guvernele lui şi-au bătut joc de Constituţie timp de doi ani, încălcând drepturile şi libertăţile civile, Klaus Iohannis şi-a slăbit niţel legăturile de la clăpari să ne vorbească despre “cărticică”: “Constituţia este cea mai importantă armă pe care o avem”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE