Din oras

Un fost jucător al echipei CFR Cluj s-a sinucis

Sergiu Marian, un fost jucător la CFR Cluj, actual antrenor al echipei de fotbal, a fost găsit mort în apartamentul său din cartierul Mănăştur, la numai 43 de ani.

Sergiu Sebastian Marian, fost jucător al CFR Cluj în sezonul 1999-2000, şi-ar fi pus capăt zilelor. Se pare că fostul fotbalist s-ar fi spânzurat în apartamentul său, situat în zona Calea Florești, Mănăștur, marți dimineață, potrivit Antena 3. Potrivit știridecluj.ro, acesta ar fi fost găsit spânzurat în casa mamei lui.

Pe 23 februarie, la 11:54, poliția din Cluj a fost anunțată că un bărbat a fost găsit spânzurat în loicuință și s-a deplasat la fața locului, împreună cu o ambulanță. După efectuarea manevrelor de resuscitare, acesta a fost declarat mort și transportat la IML Cluj.  Poliția a început o ancheta pentru a stabili împrejurările în care acesta a murit.

Colegii săi de la CFR Cluj au transmis un mesaj de condoleanțe pe o rețea socială.

„Drum lin spre stele, Sergiu Marian!

Fostul jucător al echipei noastre, Sergiu Marian, s-a stins din viață marți, 23 februarie, la doar 43 de ani. În aceste clipe grele, clubul CFR 1907 Cluj transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate!

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, scrie pe pagina oficială de Facebook a CFR Cluj.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *