Din oras

Un clujean și-a lovit mașina într-o groapă de pe podul Grigorescu. Clujenii au făcut zeci de sesizări să fie reparat carosabilul

Deși au fost depuse zeci de sesizări cu privire la carosabilul degradat de pe podul din Grigorescu, autoritățile clujene nu au luat nicio măsură.

Un șofer a semnalat ieri că și-a spaer janta într-una dintre gropile de pe pod.

Ziar de Cluj a semnalat și anterior situația podului din Grigorescu, mai ales că starea carosabilului reprezintă deja un pericol pentru șoferi. Clujenii au reclamat că periodic se fac lucrări de întreținere însă acestea sunt atât de prost executate că gropile reapar din nou la scurt timp.

Clujenii din Grigorescu acuză administrația locală că îi tratează cu indiferență deoarece au trecut doi ani de când au solicitat să fie reparate gropile de pe pasajul 1 Decembrie, gropi care provoacă foarte mult zgomot, creând un disconfort major celor care locuiesc în apropiere. Cetățenii susțin că au fost făcute unele reparații în bătaie de joc, cu roaba ca în epoca de piatră.

Citește și:

Clujenii din Grigorescu susțin că sunt tratați cu indiferență: „Terminați odată cu minciunile trimise ca răspuns la sesizările făcute! S-a turnat asfalt cu roaba ca în epoca de piatră”

„Sunt gropi acolo de vreo 3 ani, nu e o situație nouă. Mergeți pe banda doi dacă vreți să riscați cat mai puțin.”

„Acolo săptămânal repara groapa respectiva, adica e celebră groapa respectivă. Deja o știu cu ochii închiși.”

„Eu am spus demult, podul din Grigorescu nu mai rezistă mult. Sa vezi cum arată dedesupt. Totul e găurit și ruginit”, potrivit șoferilor clujeni.

Evident, RADP a intervenit și a reparat groapa, din nou, doar că din declarațiile șoferilor reparațiile rezistă doar câteva zile.