Sport

„U” Cluj va debuta pe teren propriu în Liga a IV-a. Meciul cu Unirea Triteni se va disputa pe Cluj Arena

La o zi după stabilirea programului competiţional al noului sezon din Liga a IV-a a şi survenit o primă modificare în tabelul meciurilor aprobat, luni, de către AJF.

Universitatea Cluj este echipa care va fi avantajată în mod direct, „studenţii” urmând să dispute pe teren propriu jocul din etapa a doua a campionatului, programat iniţial la Tritenii de Jos. La cererea oficialilor “şepcilor roşii”, venită imediat după terminarea şedinţei de luni de la sediul AJF, reprezentanţii Unirii au acceptat ca ordinea celor două meciuri directe să fie inversată, astfel că „U” va merge la Tritenii de Jos abia în luna martie, odată cu debutul returului de campionat. Totul va fi oficializat astăzi la prânz, anunta CJSport.ro, atunci când cele două părţi vor merge la AJF Cluj pentru a anunţa schimbarea locului de disputare a meciului.

Astfel, după ce vor sta în prima etapă, alb-negrii vor juca pe Cluj Arena cu Unirea Triteni, sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 17:00. Potrivit programului competiţional, Universitatea va evolua pe teren propriu şi în etapa a treia, adversar urmând să-i fie CFR Dej, prima deplasare pentru formaţia pregătită de Marius Popescu fiind în 24 septembrie, pe terenul Someşului Gilău.

Liga a IV-a va începe în această săptămână, 15 formaţii înscriindu-se în cel mai aşteptat sezon din istorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *