Din oras

“U” Cluj rocks! Premiera nationala pentru “Universitatea” Cluj cu Teo Peter

Scris de 398

“U” Cluj e prima echipa de fotbal din Romania care a lansat o serie de tricouri rock/metal. Primul tricou a fost purtat de Teo Peter Junior, basistul trupei Altar.

Actiunea face parte dintr-o strategie de marketing a echipei si a fost gandita in concordanta cu preferintele suporterilor. Primele tricouri au fost puse in vanzare inaintea meciului de ieri, dintre “U” Cluj si FC Vaslui. Ideea tricourilor era una mai veche, dupa cum explica oficialii clubului clujean. Prima vedeta rock care a imbracat tricoul rock cu “U” a fost Teo Peter Junior, basistul trupei Altar.

“E un sentiment special sa stim ca suntem prima echipa din Romania care lanseaza o colectie rock/metal. In plus, vorbim si de preferintele in materie de muzica a unei parti importante a fanilor nostri. “U” e un club care, de-a lungul istoriei, a reusit sa se diferentieze de restul echipelor din Romania, si cred ca si aceasta initiativa pastreaza trendul. Am colaborat cu Teo Peter, de la trupa clujeana Altar, pentru shooting-ul foto de prezentare”, a explicat Alin Sutea, PR Manager la “U” Cluj.

Reprezentantii “U” Cluj arata ca vor extinde colaborarea si cu alte trupe rock din tara si strainatate.

“Vom mentine aceasta colaborare si pentru alte actiuni pe care nu le putem, inca, dezvalui. Vrem sa pastram surpriza. Tricourile au fost primite excelent, se vand inca de sambata”, a precizat Sutea.

Fanii pot gasi tricourile rock la standul din Iulius Mall, la pretul de 55 de lei.

Foto: FC Universitatea Cluj, Eugen OLARIUULTIMA ORĂ

 • Acum 13 hours In vizor
  NE ÎNCADRĂM, DIN NOU, ÎN TERMENE: Podul Porțelanului care trebuia să fie gata la data de 26 noiembrie 2022 OSĂ fie gata undeva în 2023. Acum, de la ultima vizită de lucru a lui Emil Boc, a săltat la ”gata în proporție de 90%”
 • Acum 14 hours Politica
  Ciolacu: Opoziția nedreaptă a Austriei este un cadou gratuit de Crăciun pentru Vladimir Putin. Cu siguranță, vor exista consecințe pentru Austria în urma acestui vot absurd!
 • Acum 14 hours In vizor
  NI SE ȘOPTEȘTE ÎN CASCĂ: Constructorii de la Parcul Feroviarilor încep să-și scoată gunoaiele pe care le-au îngropat de dimineață. E bună și mult hulita mass media la ceva
 • Acum 15 hours General
  MAI E DE MULS DE LA SCLAVII EUROPEI! Austria și Olanda au votat împotriva aderării României și Bulgariei la Schengen. Olanda s-a opus de fapt Bulgariei, care este însă la pachet cu România. Croația intră în Schengen de la 1 ianuarie 2023. Plus: elefantul pe care nu vea nimeni să-l vadă
 • Acum 16 hours In vizor
  ALO, GARDA DE MEDIU CLUJ, aţi fost sesizaţi, de ce nu verificaţi de ce se îngroapă deşeuri în şantierul Parcul Feroviarilor! Că şi primăria Cluj-Napoca a fost sesizată, dar se tace asurzitor!
 • Acum 16 hours Sanatate
  În plin sezon de viroze, Ministerul Sănătăţii “dă”, numai la “Cliuuj”, “că-i fain”, câte 4 – 6 ore de aşteptare părinţilor şi copiilor bolnavi în UPU. “Â-mi cer scuze la domni pacenţi!”
 • Acum 17 hours FOTOGRAFILA
  Protest în faţa Curţii de Apel Cluj: “Tişe, Vakar, județul Cluj nu l-ați primit moștenire”
 • Acum 18 hours PubliNews
  În luna sărbătorilor, Iulius Christmas Market din Iulius Parc îi poartă pe vizitatori în lumea de basm a Crăciunului
 • Acum 19 hours Eveniment
  Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, primește la Cluj-Napoca premiul unei asociații pentru cultură democratică europeană
 • Acum 19 hours In vizor
  Firma ONCOS nu e vinovată pentru minciunile unei mămici mitomane! Presa locală e varză!
 • Acum 20 hours In vizor
  Emil Boc: Construcția pasajulului de la Tăietura Turcului OSĂ înceapă anul viitor. Tot printr-o “randare” pe laptop, Maestre?
 • Acum 21 hours Vocea ta
  Dragoş Damian, Terapia Cluj: Strategia naţională de sănătate 2022-2030 a Ministrului Alexandru Rafila. Şi figura 38 de la pagină 24, o poză care te pune pe gânduri
 • Acum 22 hours Politica
  După ce guvernele lui şi-au bătut joc de Constituţie timp de doi ani, încălcând drepturile şi libertăţile civile, Klaus Iohannis şi-a slăbit niţel legăturile de la clăpari să ne vorbească despre “cărticică”: “Constituţia este cea mai importantă armă pe care o avem”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE