Din oras

Turneu de tenis de masa, in week-end la Polus

Polus Center Cluj impreuna cu Decathlon au pregatit weekendul acesta a patra editie a Turneului de Tenis de Masa. Evenimentul ce va avea loc in Piateta Matei Corvin, langa Biroul de Informatii din incinta centrului comercial, se va desfasura dupa urmatorul program:

Sambata 04 iulie 2015 – incepand cu ora 9:30, va avea loc competitia destinata persoanelor cu varsta de peste 14 ani.

Duminica 05 iulie 2015 – incepand cu ora 9:30, va avea loc competitia destinata copiilor cu varsta de pana la 14 ani.
Inscrierea se face pe loc, in fiecare zi, inainte de inceperea concursului. Cei interesati de aceasta competitie pot afla mai multe detalii și pot consulta regulamentul turneului la receptia magazinului Decathlon, situat la intrarea 1 a centrului comercial.

Polus Center Cluj este cel mai intins centru comercial pe un singur nivel din Romania si cel mai mare complex multifunctional din Transilvania. Cu o suprafata inchiriabila de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj inglobeaza peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 sali de cinema si un hipermarket Carrefour si pune la dispozitia clientilor sai 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este detinut de catre grupul austriac Immofinanz si se afla in administrarea Immofinanz Center Management Romania SRL.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *