Din oras

Topul firmelor de paza si protectie din Cluj

Siguranta costa, iar acest lucru este dovedit mai ales de evolutia raportata de catre cei mai mari jucatori de profil din Cluj-Napoca. Ziar de Cluj propune un top al celor mai cunoscute firme ce ofera servicii de paza si protectie. In timp ce unele au vechime si au castigat fidelitatea clientelei, altele, mai noi, isi fac treptat loc printre cele cele deja consacrate.

S.C PP Protect S.R.L. a luat fiinta in luna septembrie a anului 2005, avand ca obiect de activitate, servicii de protectie si garda. Evolutia societatii a fost permanent ascendenta ajungand in prezent la peste 400 de angajati; agenti de securitate, agenti de interventie, dispeceri sisteme de monitorizare, tehnicieni instalatii sisteme tehnice de alarma la efractie, sisteme video si mentenanta sisteme de securitate. O a doua firma, PP PROTECT SECURITY SRL a fost infiintata in 2013 de Ionel Rusu, Teodor Pop Puscas, si Augustin Goga. Firma are 14 angajati, iar anul trecut a avut o cifra de afaceri de 1,5 milioane de lei.

Total Security SA a fost infiintata in urma cu aprope 20 de ani. Anul trecut, firma a castigat locul 1 in Top Afaceri Romania Intreprinderi Mijlocii.

„Total Security apare in luna mai a anului 1996, ca o necesitate de extindere a activitatii firmei DISCRESCO SYSTEMS SRL, cu activitate in domeniul priectarii, instalrii şi intretinerii sistemelor tehnce de securizare din anul 1992, in scopul constituirii unei companii care sa ofere un pachet complet de servicii sub o marca unica”, scrie pe site-ul firmei.

Anul trecut, Total Security a avut o cifra de afaceri de 5,5 milioane de lei. In 2013, cifra de afaceri a firmei a fost de 6,2 milioane de lei, in timp ce in 2012 si 2011 a fost de 8, 1 respectiv 11,3 milioane de lei. 

Scutul Negru Group a luat fiinta in anul 2011, odata cu infiintarea ultimei firme din grup. Vom reveni cu datele complete ale companiei odata ce ele ne vor fi furnizate. 

Nera Muresan Security SRL este una dintre cele mai puternice societati de paza si securitate din Transilvania, fiind singura firma de paza si protectie din judet cu dispecerate avizate in municipiile Cluj-Napoca, Turda – Campia Turzii, Gherla – Dej. Firma desfasoara activitati de paza, protectie si transport valori incepand cu anul 1992. Anul trecut, firma a avut o cifra de afaceri de 7,5 milioane de lei si 270 de angajati. 

Cod Protect SRL a fost infiintata in 2009, are 37 de angajati, iar anul trecut a avut o cifra de afaceri 657.000 de lei.  

Dey Security Divizia Tehnica este o companie licentiata sa efectueze proiectarea, instalarea, intretinerea si conectarea sistemelor de securitate la dispeceratul care monitorizeaza evenimentele petrecute in locatia asigurata. Anul trecut, a avut o cifra de afaceri de putin peste 600.000 de lei. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *