Sex

Tehnici inedite pentru un orgasm rapid

O serie de idei preconcepute arata ca in cazul femeilor este nevoie de un timp cuprins intre 7-60 de minute pentru a avea un orgasm in timpul unui raport sexual. In realitate insa, daca femeia nu este excitata, nu va ajunge la orgasm, indiferent cat de mult dureaza actul sexual.

 

Specialistii in terapia sexuala ofera cateva sfaturi femeilor despre modalitatile in care pot ajunge la orgasm folosindu-se de cateva exercitii simple. Iata cateva:

 

– Daca esti foarte excitata, poti avea un orgasm imediat dupa penetrare. Secretul exercitiului care urmeaza este procesul de atingere a punctelor maxime de excitare, nu penetrarea insasi. S-ar putea sa fie nevoie sa petreci de la 15 pana la 20 de minute pentru a te excita singura, cu penisul partenerului. Daca anticipezi orgasmul sau te ingrijorezi in privinta lui, acesta nu se va produce.

 

– Incepe cu cateva mangaieri bazate pe concentrare. Apoi pune-ti partenerul sa se intinda pe spate si stimuleaza-l cu mangaieri pe abdomen si pe zona genitala. Nu uita sa te concentrezi asupra senzatiilor, sa respiri regulat si sa pastrtezi toti muschii relaxati.

 

– Exercitiul propriu-zis ar trebui sa inceapa cu stimularea orala a organelor genitale ale partenerului. Pe masura ce acesta incepe sa aiba erectie, stimuleaza-te singura cu penisul lui pe clitoris si pe labii. Atinge punctele maxime de excitare. Pastreaza-ti muschii picioarelor si muschiul pubococcigian (PC) – situat in zona organelor genitale – cat se poate de relaxati.

 

– Tine-ti ochii inchisi si accelereaza-ti respiratia. Apoi, cand te afli foarte aproape de orgasm, deschide ochii, respira adanc si “misca-te” pana la capat, in penisul lui. Vei avea probabil un orgasm, daca nu de la primul contact, atunci cu siguranta din urmatoarele aproximativ cinci miscari. Practica acest exercitiu pana cand poti atinge un orgasm de la primul contact.

 

– Pentru a avea orgasm de la primul contact, folosirea muschiului pubococcigian iti poate fi de mare ajutor. Practica exercitiul asa cum a fost descris mai sus, insa, in momentul maxim, strangeti muschiul PC in jurul penisului. Acesta iti va declansa un orgasm instantaneu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *