Politica

Șulea, ecologistul Someșului, candidează la Primăria Florești din partea Partidului Ecologist

Horia Șulea și-a găsit un nou partid după despărțirea de PNL. Primarul comunei Florești va candida pentru un nou mandat din partea Partidului Ecologist Român. 

Șulea a fost nevoit să se îndrepte spre un alt partid după ce  a fost suspendat de PNL Cluj din toate funcțiile politice pe care le-a deținut în cadrul partidului după condamnarea la închisoare cu suspendare pentru fapte de corupție. De asemenea, PNL și-a desemnat un alt candidat pentru primăria Florești, pe actualul viceprimar Bogdan Pivariu.

Inițial Șulea își anunțase candidatura din postura de independent, însă acum acesta a fost primit în rândurile Partidului Ecologist.

Este oarecum ironic cum Șulea a ajuns ecologist, având în vedere problemele grave cu care se confruntă comuna Florești pe partea de deșeuri și protejarea mediului. În Florești, malurile Someșului s-au transformat în adevărate rampe clandestine de gunoi, iar pe parcursul celor doi ani de mandat Șulea nu a reușit să rezolve această problemă. Poate că acum, dacă va ieși din nou primar, titulatura de ecologist îl va determina să se implice mai activ în iginizarea malurilor Someșului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *