De cartier

Stradă SMART din Dâmbul Rotund cu stații de încărcare pentru bărci

Clujenilor nu le-a mai rămas decât să facă haz de necaz, sătui să mai aștepte că străzile neasflatate să fie modernizate de Primărie. După ce ieri un clujean a amplasat o pancartă pe care a scris drum forestier la intrare pe o stradă impracticabilă, azi pozele unei alte străzi, Gheorghe Sion au stârnit un val de comentarii ironice. 

Cei care locuiesc acolo sunt nevoiți să circule prin bălți, gropi și noroaie, chiar dacă strada aparține Primăriei, iar promisiuni pentru asfaltarea ei există încă din vara anului trecut. 

În 3 iunie 2021 Consiliul Local a aprobat indicatorii tehnico economici pentru modernizarea străzii Gheorghe Sion, un proiect în valoare de 3,1 milioane de lei. Deocamdată însă acel proiect nu a fost demarat. 

Un clujean le atrage atenția celor care își doresc modernizarea străzii că s-ar putea trezi cu ea pietonală, după cum e trendul acum în Primăria lui Boc. Iar un altul le transmite că de fapt ei locuiesc pe o stradă smart cu stații de încărcare pentru bărci, deci nu ar trebui să fie nemulțumiți. 

Până acum Primăria s-a lăudat că execută pe străzile neasflatate lucrări de întreținere, însă la cum arată aceste străzi sunt doar vorbe în vânt. Clujenii se plâng că nici la țară nu e atâta noroi cât se găsește pe unele străzi neasfaltate din Cluj.

Important însă e că în centrul Clujului străzile sunt făcute și refăcute, să dea bine în poze, că doar toți cei care laudă Clujul nu se plimbă ei prin cartiere.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *