Din oras

Stati jos, sa nu picati! Cristian Ilea, seful POLITIEI Cluj (interimar): "Nu exista o problema cu drogurile la Cluj, e doar exagerarea presei!"

Ziar de Cluj a fost publicatia care a inceput acum 2 luni un demers de expunere a drogatilor din oras care au napadit literalmente spatiul public. In ultimele doua luni, am publicat zeci de fotografii si materiale video cu drogati praf si pulbere care se balabaneau prin parcuri, parcari, scari de bloc, pe trotuare, in statii de autobuz. Mai mult, am aratat ca DIICOT Cluj si BCCOA se preocupa tot mai intens de acest fenomen si ca se si munceste pe dosare.

Saptamana trecuta a avut loc o intalnire informala pe acest subiect, al escaladarii consumului de droguri, unde prefectul, seful Politiei si alti „factori” s-au intalnit ca sa aiba de unde pleca. In fine, sa nu o mai lungim, in ciuda evidentelor, domnul Cristian Ilea, fost sef Doi S’Un Sfert, actual sef IPJ (interimar), a avut lejeritatea incredibila, ba chiar si grosolania, am adauga, sa spuna de fata cu „factorii” ca problema drogurilor la Cluj nu exista, ca e doar o exagerare a presei.

Acuma, noi intelegem ca domnul Ilea e suparat ca Ziar de Cluj l-a tot criticat in ultima luna, facand referire la haosul din IPJ, dar sa nu ne faca mincinosi, ca asta nu ne place. Sa ne aresteze daca vrea pentru delict de opinie, sa ne dea in judecata, dar sa nu ne faca mincinosi. Fiindca nu suntem.

Ia, spuneti-ne, domnu’ comandant, vazand cele de mai jos, discutam despre o exagerare a presei?

Nota: Ne scuzati ca va mai inoportunam cu una:

Ultimul raport al Agenţiei Naţionale Antidrog arată că 543 de oameni au cerut ajutor medical de urgenţă după ce au consumat canabis. Cei mai mulţi sunt din Cluj, Timiş, Bucureşti şi Iaşi, iar diagnosticul pus de medici pentru majoritatea din ei a fost unul clar: intoxicaţie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *