Politica

SONDAJ AVANGARDE: PNL ÎN PICAJ. PSD 35%, PNL 21%, AUR 15% iar USR PLUS 14%

PSD a ajuns la 35%, PNL la 21%, AUR la 15% iar USR PLUS la 14%. Acestea sunt datele sondajului Avangarde prezentat, luni, de liderul PSD, Marcel Ciolacu, în ședința Consiliului Politic Național și a Grupurilor Parlamentare PSD, reunite la Neptun, au declarat pentru G4Media.ro surse politice.

Potrivit acestora, la ședința PSD se va discuta despre poziția partidului în ce privește ”istoricul infracțional al premierului Florin Cîțu”, despre moțiunea de cenzură, o informare cu privire la susținerea referendumului de demitere a primarului de la Sectorul 1, Clotilde Armand și despre PNRR. Adică bla-bla-uri politicianiste. PSD nu este capabil să preia puterea în aceste momente, aşa că Ciolacu face ce ştie el mai bine: gargară.

Sondajul prezentat de Marcel Ciolacu a fost realizat de Avangarde în perioada 20 – 24 august, pe un eșantion de 900 de persoane, prin metoda interviului telefonic, cu o marjă de eroare de 3,2%.

Potrivit sondajului, 42% dintre cei intervievați cred că premierul Florin Cîțu ar trebui să demisioneze după ce în spațiul public a apărut informația că a fost arestat în SUA în urmă cu 20 de ani pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice. 25% declară că n-ar trebui să demisioneze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *