Eveniment

ŞI BĂUT, ŞI DROGAT, ŞI FUGIT DE LA LOCUL FAPTEI, tupeistul manelist Culiță Sterp a depus PLÂNGERE față de controlul judiciar. Păi dacă însuşi ministrul de Interne, Lucian Bode, a minimalizat golănia, la ce să ne aşteptăm? BODE, DEMISIA!

Manelistul Culiță Sterp s-a prezentat azi la Judecătoria Cluj-Napoca unde s-a judecat plângerea sa depusă la măsura controlului judiciar. La ieșire, Culiță Sterp a afișat o aroganță demnă de o cauză mai bună față de jurnaliștii prezenți acolo, anunţă Cluj24.ro.

Acesta a refuzat să facă declarații când a fost întrebat dacă a consumat droguri în seara accidentului, afișând tot timpul un rânjet sarcastic. Cu tupeul insului care se ştie protejat, doar însuşi Lucian Bode, ministrul de Interne, i-a luat partea, considerând că este un caz nesemnificativ, cocalarul drogoman s-a legat de jurnalişti:

„Nevastă-ta mai întreabă de mine?”, l-a întrebat Sterp pe un jurnalist, iar unei jurnaliste i-a spus „Ce mai faci, ești bine?” când l-a întrebat de ce s-a ascuns în zona Teatrului Național după ce a provocat accidentul.

Anchetatorii au extins urmărirea penală în cazul său pentru o nouă infracțiune, după conducere sub influența alcoolului, intrarea în intersecție pe culoarea roșie, fugă de la locul accidentului, depășirea vitezei legale. Bărbatul era și drograt. Culiță Sterp a rămas fără permis și a primit amenzi cumulate de 1.885 de lei. Rezultatele etilotestului au arătat o concentrație de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat

Felicitări, pe această cale miliţienilor de la IPJ Cluj care au încercat să-i muşamalizeze faptele, ţinându-le ascunse de presă. Felicitări şi sinistrului plăgar Lucian Bode pentru minimalizarea publică a acestui caz. DEMISIA!