Justitie

Sexy preoteasa Alina, decisă să meargă mai departe cu divorțul de preotul din Ovidiu Ciprian Marțiș

Scris de 12,199

Judecătoria Cluj-Napoca a stabilit zilele acestea primul termen de judecată în procesul de divorț pe care preoteasa Alina Marțiș l-a început în urmă cu câteva luni. Potrivit surselor Ziar de Cluj, preotul Ovidiu Ciprian Marțiș i-a fost infidel acesteia de mai bine de cinci ani, având o amantă de care nu s-a mai putut desprinde.

„Alina a suferit foarte mult. Părintele Ovidiu Ciprian Marțiș a înșelat-o în tot acest timp. La un moment dat au avut o discuție și el s-a pus în genunchi, a implorat-o să-l ierte și să nu-l părăsească. Și-au dat încă o șansă căsniciei și au mai facut un copil. Însă părintele a mințit-o. Nu știu daca e vorba despre mai multe femei sau doar despre aceeași femeie care e efectiv slăbiciunea părintelui. Oricum, de când a făcut cererea de divorț în instanță, noi nu am mai văzut-o la biserica din Florești. Acum s-a făcut bradul de Crăciun, iar părintele l-a împodobit cu una dintre fetițele lui, dar nici urmă de Alina. E determinată să reușească singură. Are studii, o profesie bănoasă, iar părinții o susțin din toate punctele de vedere”, ne-a relatat o sursă apropiată familiei Marțiș. 

Vineri, 11 decembrie, Judecătoria Cluj-Napoca a stabilit primul termen în procesul de divorț fix de Ziua Internațională a Femeii: 8 martie 2021.Cei doi vor să stabilească în instanță partajul și tutela copiilor. În prezent, fetițele au rămas în grija mamei. 

Potrivit procedurii, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei Andreicuț susține că dacă divorțul celor doi se va efectua prin hotărâre judecătorească, Arhiepiscopia va declanșa o anchetă internă pentru a verifica motivele care au dus la destrămarea căsniciei celor doi. Mai mult, după divorț, preotul Ovidiu Marțiș își pierde calitatea dacă se decide să se recăsătorească. 

„Păcat de copiii lor. Poate doamna preoteasă nu va merge până la final cu acțiunea în instanță. Părintele Ovidiu Marțiș își pierde calitatea dacă se recăsătorește după divorț. E păcat că s-a ajuns la aceasta. Îmi pare tare rău că se despart. Nimeni nu trebuie să desfacă taina căsniciei. Vedeți dumneavoastră, noi credem că există pocăință, că preotul Ovidiu Marțiș, dacă a greșit, pentru că nu e nimic dovedit clar, se poate îndrepta și își poate salva căsnicia”, declară Înaltpreasfințitul Părinte Andrei Andreicuț. 

Potrivit procedurii, în cazul divorțului, preotul Marțiș nu se poate recăsători, fără a-și pierde funcția (Clericul divorţat sau văduv care se recăsătoreşte se sancţionează cu destituirea din slujirea clericală sau caterisirea). În general, în cazul unui divorț cerut pentru alte motive decât cel de adulter, preotul are la dispoziție un an de zile pentru refacerea căsniciei. 

Pe aceeași temă: 

Ziar de Cluj a avut dreptate! Sexy preoteasa Alina și-a luat inima în dinți și cere divorțul de popa Martiș din Florești în instanță

Preot celebru din Floresti divorțează! Viata de LUX dusa de popa si preoteasa pana la acest divort! Vezi de ce are loc despartirea si cui ii trage clopotele ipocritul parinte! PLUS: Poza super sexy a preotesei inselate!

Reacția ÎPS Andrei Andreicuț, după ce Alina Marțiș i-a cerut preotului de la Florești DIVORȚULULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours In vizor
  Autostrada Transilvania se conectează prin drum expres, aflat în grafic de execuţie, dar NU cu Centura Clujului (care NU există), ci cu cea a Oradiei (care există)
 • Acum 2 hours Politica
  Falimentul Euroins: ASF a retras proiectul de plafonare a prețurilor la RCA. Guvernul urma să îl discute astăzi. Vezi cu ce explicații vin cei de la ASF
 • Acum 3 hours In vizor
  O VESTE RECONFORTANTĂ: PUZ nou pentru reglementarea urbanistică a ariei protejate Cheile Turzii
 • Acum 3 hours Din oras
  Reabilitarea clădirii fostului Hotel Melody, investiție de peste 1 milion de euro, cu sprijin de la Budapesta
 • Acum 5 hours Din oras
  TRAGEDIE la Pata Rât: O locuință și alte anexe improvizate au fost cuprinse de flăcări. Un bărbat a murit
 • Acum 14 hours Politica
  O ȚARĂ CU NERVII PE MOAȚE
 • Acum 19 hours PubliNews
  Femeia anteprenor și inspirație pentru noi începuturi
 • Acum 20 hours PubliNews
  Grupul IULIUS a montat panouri fotovoltaice pe toate proprietăţile din portofoliu, inclusiv pe Iulius Mall Cluj, care vor produce 5.500 MWh anual, la nivel de grup
 • Acum 20 hours Politica
  Marcel Ciolacu vrea să accelereze reforma pensiilor speciale, în ciuda opoziției puternice a lui Nicolae Ciucă
 • Acum 20 hours Straineze
  Deși UEFA le-a spus să-și vadă de treaba lor, Federația Maghiară de Fotbal insistă cu harta Ungariei Mari. De ce? Că bancherașul lui Viktor Orban, un oligarh conectat la afaceri cu Rusia, trebuie să-și facă numărul revizionist
 • Acum 21 hours Din oras
  Profesorii clujeni protestează la Prefectură: “Suntem profund dezamăgiţi de lipsa de răspuns din partea Executivului”
 • Acum 23 hours In vizor
  VEŞTI BUNE: Boc ne promite că s-ar putea să-l vedem pe Şurubaru depunând efort la remontarea stăvilarului anti-gunoi de pe Someş pentru banii de city manager pe care-i primeşte. Sperăm la măcar o fotografie în care să indice cu degetul
 • Acum 23 hours Vocea ta
  INCREDIBIL! Domnilor, doamnelor, domnişorilor, domnişoarelor de la Electrica Furnizare, Electrica Distribuţie, vi se pare normală, măcar legală, această situaţie?
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE