Rautacisme

Se pare că Ioan Aurel Pop este şcolit intens de către Adrian Năstase pentru a ajunge la Cotroceni

Acum două zile, ICR Stockholm, i-a invitat pe Ioan Aurel Pop și Adrian Năstase să participe la simpozionul „ Europa națiunilor” organizat la Stockholm de Universitatea Sodertorn. Întâmplător, cei doi s-au întâlnit la cantina evenimentului.

Întâmplător, cei doi sunt coautori la un volum, lansat recent la Cluj-Napoca, “Transilvania în cinci secole de cartografie”, operă de mare calibru finanțată de Academia Română și Institutul Cultural Român.

Imaginile au fost preluate de pe pagina de socializare a Cristinei Preda, cercetător de la Științe Politice, care a participat la același simpozion și a insistat să surprindă două somități ale culturii şi politicii române.

De luna trecută tot auzim că preşedintele Academiei Române şi încă rectorul Universităţii Babeş-Bolyai Cluj-Napoca, Ioan Aurel Pop, este curtat intens să candideze la Cotroceni din partea unuia, altuia – când PSD, când Pro România. Dacă bagă antrenament intens cu Însuşi El, Adrian Năstase, credem că şi Ioan Aurel Pop va striga la final: „Amalia, dragostea mea!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *