Rautacisme

Scenariile delirante ale lui Ion Novăcescu, un personaj care se hrănește de ani buni din banii clujenilor! Cică se simte hărțuit și linșat mediatic pentru că Ziar de Cluj a cerut informații despre contractele sale cu Primăria!

Ion Novăcescu, un personaj din Cluj-Napoca care (sic!) de ani buni încaseză bani publici de la Primărie s-a autovictimizat în momentul în care a aflat că Ziar de Cluj a trimis o solicitare către Biroul Mass-Media din cadrul Primăriei, prin care am dorit să aflăm detalii despre toate contractele pe care le-a avut de-a lungul anilor sau le are acum cu administrația publică locală.

Deși nu ar merita niciun gram de atenție acest individ, totuși trebuie lămurite câteva aspecte, pentru că la mijloc este vorba despre banii tuturor clujenilor.
Novăcescu a aberat, aseară, pe blogul său vrute și nevrute. Cică, Liviu Alexa mi-a cerut mie să scotocesc prin proiectele lui Novăcescu. Fals! Nu mi-a cerut nimeni nimic pentru că sunt o jurnalistă adevărată și sunt capabilă să văd subiectele de interes pentru cititori, nu trebuie să mă ghideze nimeni.
Așadar, pseudojurnalistul și facturistul (nu greșesc deloc când îl numesc “facturist” pentru că toată lumea știe că de ani buni se hrănește din banii publici) a suferit un atac de paranoia când a aberat pe blog vrute și nevrute despre “Liviu Alexa și gruparea sa de hărțuire și intimidare mediatică”. Domnule Novăcescu, dacă vreau să aflu despre proiectele dvs derulate pe bani publici nu este nicio hărțuire și nicio defăimare, așa că mai ușor cu afirmațiile fără fond pentru că s-ar putea ca tocmai domnia voastră să fiți hărțuitorul și defăimătorul până la urmă.

Alt aspect pe care trebuie să îl știe clujenii. De ce o solicitare trimisă de o instituție media către o instituție publică, respectiv Primăria Cluj-Napoca, a ajuns în mâna lui Novăcescu? Doar pentru simplul fapt că el este subiectul acelei solicitări și pentru că este prieten cu unii și alții din Primărie? Aici poate ne răspund cei abilitați din Primărie – domnul primar, domnul viceprimar, doamna viceprimar, dar mai ales doamnele și domnii angajați ai Biroului Mass-Media. Cei din urmă sunt slugile lui Novăcescu sau angajați ai Primăriei?

Pe altă parte, în loc să facă pe victima și să se smiorcăie ca un bebeluș, Ion Novăcescu mai bine ar fi răspuns întrebărilor pe care le-am adresat eu Primăriei. Dar, după cum știm toți, și tăcerea e un răspuns.

Altă chestiune importantă – solicitarea mea a fost trimisă către Primărie în 26 aprilie 2018. De atunci au trecut două luni și jumătate și nu am primit niciun răspuns. Să ne adresăm instanței pentru că Primăria a depășit termenul legal de maxim 30 de zile? Sau să ne victimizăm și noi că își bate joc Primăria de noi și implicit de cetățeni?

Nu sunteți hăituit de nimeni, domnule Novăcescu, decât de propriile scenarii! Weekend liniștit să aveți!

P.S. Și totuși câte contracte aveți cu Primăria? Și câți bani ați încasat din bugetul local prin Fundația Armonia? Și ce sume de nimic ați plătit ani la rând pentru un spațiu ultracentral, închiriat de la Primărie ca sediu pentru fundație? Și cum e cu evenimentele private pe care le organizați, dar primiți susținere financiară de la Primărie? Și de ce aveți slugi la Primărie? Și este adevărat că sunteți profiler la CTP și încasați o sumă frumușică din bani publici? Și dormiți bine noaptea când știți că v-ați hrănit ani de zile din banii clujenilor?

Ups! V-ați simțit hărțuit și linșat mediatic?  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *