Din oras

Santierele Clujului modifica si circulatia in oras

De cand Clujul s-a transformat intr-un imens santier, s-au schimbat si regulile de circulatie in oras. Strazi intregi au fost inchise, altele au fost transformate in artere cu sens unic, in intersectii au fost instalate sensuri giratorii provizorii. Iar masurile provizorii au ramas asa de luni bune, spre exasperarea soferilor. 

“De cand a fost inchisa Calea Motilor, iar circulatia deviata pe Cardinal Iuliu Hossu, in capatul strazii a fost amenajat un sens giratoriu care nu face decat sa ingreuneze circulatia. Pe Motilor se circula bine-merci, dar sensul giratoriu a ramas tot acolo. In fiecare dimineata, strada se blocheaza din cauza asta”, spune un sofer indignat. 

Oamenii sunt revoltati si de faptul ca circulatia a fost restrictionata in centrul Clujului, pe strada Petru Maior, desi aici nu se efectueaza lucrari de amploare. Acelasi lucru se intampla si pe Splaiul Independentei, incepand din intersectia cu strada George Baritiu. 

“Se inchid strazi pe care nu se lucreaza, n-am mai vazut asa ceva nicaieri. Oricum se circula extrem de greu in oras, atat mai lipseste”, se revolta un alt sofer. 

Modificarile din aceasta perioada o sa ramana in vigoare pana la finalizarea lucrarilor. Sensurile giratorii nou implementate s-ar putea sa se permanentizeze”, spun reprezentantii biroului mass-media din cadrul Primariei Cluj-Napoca. 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *