Diete

Sala Polivalenta a Clujului a fost preluata in administrare, iar societatea are 20 de angajati

Scris de 694

Societatea care administreaza Sala Polivalenta  a Clujului, o investitie de 70 de milioane de lei, a preluat amplasamentul in aceste zile cu mai multe necunoscute. Deocamdata, nu se stie care sunt costurile lunare de intretinere si nici ce servicii vor fi externalizate. Sala Polivalenta SA are 20 de angajati si este condusa de Constantin Raduta, apropiat al PDL si fost sef al Directei de Sport.

In aceste zile, societatea care administreaza Sala Polivalenta preia in gestiune noua cladire. Constantin Raduta, directorul societatii, spune ca, deocamdata sunt mai multe aspecte care urmeaza sa fie lamurite, ca de exemplu ce tipuri de servicii vor fi externalizate. Societatea are, pana acum, 20 de angajati, dintre care patru muncitori, doi referenti, o persoana responsabila pe Economic, una pe Achzitii, un director si un jurist.

Pana acum, s-a stabilit care vor fi costurile de inchiriere.  Astfel, acestea vor varia intre 4.000 de euro pentru un eveniment de 48 de ore, 2.500 de euro pentru evenimente de 24 de ore si 1.200 de euro pentru un eveniment de 12 ore.

Estimarile arata, astfel, ca veniturile anuale in urma inchirierii spatiilor pentru evenimente cultural-artistice si sportive vor ajunge la peste 90.000 de euro.

“Ce putem sa spunem este ca foarte multi s-au arata interesati sa organizeze concerte la Sala Polivalenta. Vor fi atat evenimente mai comerciale, cat si de muzica electronica”, spun reprezentantii societatii care administreaza amplasamentul.

Cat priveste inchirierea spatiilor adiacente, abia saptamana viitoare se va intruni Consiliul de Administratie, pentru a stabili tarifele.

 “Vom inchiria toate spatiile comerciale in urma unei licitatii deschise”, spune directorul Constantin Raduta.

Printre acestea, se afla un spatiu de restaurant de 400 de metri patrati, un alt spatiu comercial, de 200 de metri patrati si doua spatii pentru sali de fitness, de 200 de metri patrati.

Cat priveste paza obiectivului, sala dispune de peste 90 de camere de supraveghere, care sunt in permanenta monitorizate de un angajat al societatii. In cazul unui incident, societatea a incheiat un contract de prestari servicii cu firma de paza Scutul Negru.

In ceea ce priveste competitiile sportive, clubul organizator isi asigura paza evenimentului.

Reprezentantii societatii mai spun ca pentru anul viitor sunt anuntate, deja, doua concerte in noua sala. De asemenea, in 21-22 noiembrie 2014, aici va avea loc Transylvania Music Event, iar printre cei care vor concerta se numara Suie Paparude, Golan, Chicane si trupa Rudimental.



ULTIMA ORĂ

 • Acum 9 hours Politica
  Kelemen Hunor: ”Ne-am vândut țara!” Motivul pentru care Ungaria are prețuri mai mici la combustibil: ”Noi nu mai controlăm ceea ce înseamnă industrie petrolieră”
 • Acum 10 hours In vizor
  VIDEO – Locuitorii din Petreștii de Jos reclamă că apa le spală drumurile și le inundă curțile din cauza lucrărilor neexecutate din 2009 de la Autostrada Transilvania
 • Acum 10 hours Politica
  SE SCHIMBĂ REPERE POLITICE ÎN TOATĂ ȚARA: Camelia Sălcudean a demisionat din funcția de președintă a USR PLUS Cluj, cică ”dezamăgită” de partid
 • Acum 11 hours Din oras
  Un clujean cere prin bugetarea participativă „transport gratuit pe mijloacele de transport în comun pentru toate persoanele care plătesc impozit local”
 • Acum 12 hours Justitie
  Un bărbat din Câmpia Turzii a fost ridicat de mascați. Acesta este un client al pușcăriilor și are la activ și o evadare din arest
 • Acum 12 hours Jos palaria
  Cluj-Napoca este “primul oraș care” are un festival comunitar organizat de propriul ghetou
 • Acum 12 hours Justitie
  Fostul judecător CCR, Daniel Morar, nu are o părere prea bună despre pregătirea profesională a actualilor judecători ai Curţii: “Problema este pregătirea profesională. Nu te duci acolo să înveți dreptul”
 • Acum 13 hours Vocea ta
  Primarul Emil Boc anunță 90 de noi locuri disponibile în creșe, părinții clujeni îi răspund: „Foarte bine, dar nu e suficient!”
 • Acum 13 hours In vizor
  Investigaţie desfăşurată cu sprijinul poliţiştilor din Cluj: Percheziții de amploare în România și Austria
 • Acum 14 hours Eveniment
  ŞI NICI N-AU ÎNCEPUT ELECTRIC CASTLE ŞI UNTOLD: Clujean drogat la volan “pentru de dimineaţă”
 • Acum 14 hours General
  Că tot are 1200 de angajaţi, plătiţi regeşte, municipalitatea mai angajează doi consilieri cu un salariu de 7.000 de lei brut, fiecare. O bucătăreasă câştigă aproape 6000 de lei
 • Acum 15 hours In vizor
  ÎN TIMP CE STATUL ROMÂN ÎŞI DISTRUGE PROPRIUL ÎNVĂŢĂMÂNT, Guvernul Ungariei anunță că a creat în Transilvania o structură completă de învăţământ în limba maghiară, de la creșă la universitate
 • Acum 15 hours Editorial
  Manichiuristele, aceste “hidden billionaires” ale ANAF
Citește și...
Diete

Deserturi delicioase

S-au dus vremurile in care deserturile erau interzise in regimurile de slabire. Astazi arta culinara […]

Recomandările redacției
TOP CITITE