Diete

Sala Polivalenta a Clujului a fost preluata in administrare, iar societatea are 20 de angajati

Societatea care administreaza Sala Polivalenta  a Clujului, o investitie de 70 de milioane de lei, a preluat amplasamentul in aceste zile cu mai multe necunoscute. Deocamdata, nu se stie care sunt costurile lunare de intretinere si nici ce servicii vor fi externalizate. Sala Polivalenta SA are 20 de angajati si este condusa de Constantin Raduta, apropiat al PDL si fost sef al Directei de Sport.

In aceste zile, societatea care administreaza Sala Polivalenta preia in gestiune noua cladire. Constantin Raduta, directorul societatii, spune ca, deocamdata sunt mai multe aspecte care urmeaza sa fie lamurite, ca de exemplu ce tipuri de servicii vor fi externalizate. Societatea are, pana acum, 20 de angajati, dintre care patru muncitori, doi referenti, o persoana responsabila pe Economic, una pe Achzitii, un director si un jurist.

Pana acum, s-a stabilit care vor fi costurile de inchiriere.  Astfel, acestea vor varia intre 4.000 de euro pentru un eveniment de 48 de ore, 2.500 de euro pentru evenimente de 24 de ore si 1.200 de euro pentru un eveniment de 12 ore.

Estimarile arata, astfel, ca veniturile anuale in urma inchirierii spatiilor pentru evenimente cultural-artistice si sportive vor ajunge la peste 90.000 de euro.

“Ce putem sa spunem este ca foarte multi s-au arata interesati sa organizeze concerte la Sala Polivalenta. Vor fi atat evenimente mai comerciale, cat si de muzica electronica”, spun reprezentantii societatii care administreaza amplasamentul.

Cat priveste inchirierea spatiilor adiacente, abia saptamana viitoare se va intruni Consiliul de Administratie, pentru a stabili tarifele.

 “Vom inchiria toate spatiile comerciale in urma unei licitatii deschise”, spune directorul Constantin Raduta.

Printre acestea, se afla un spatiu de restaurant de 400 de metri patrati, un alt spatiu comercial, de 200 de metri patrati si doua spatii pentru sali de fitness, de 200 de metri patrati.

Cat priveste paza obiectivului, sala dispune de peste 90 de camere de supraveghere, care sunt in permanenta monitorizate de un angajat al societatii. In cazul unui incident, societatea a incheiat un contract de prestari servicii cu firma de paza Scutul Negru.

In ceea ce priveste competitiile sportive, clubul organizator isi asigura paza evenimentului.

Reprezentantii societatii mai spun ca pentru anul viitor sunt anuntate, deja, doua concerte in noua sala. De asemenea, in 21-22 noiembrie 2014, aici va avea loc Transylvania Music Event, iar printre cei care vor concerta se numara Suie Paparude, Golan, Chicane si trupa Rudimental.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *