Din oras

S-au repus in vanzare biletele pentru concertul Mariei Nazionale

Scris de 210

Artista italiana Maria Nazionale urmeaza sa ajunga, pentru prima data in Romania, in luna octombrie a acestui an. Organizatorii anunţa repunerea in vanzare a biletelor la concertul artistei de la Bucuresti si Cluj-Napoca incepand cu data de 7 august.

Biletele achiziţionate pentru datele programate iniţial (13 mai – Bucuresti si 15 mai – Cluj-Napoca) vor ramane valabile pentru spectacolele din toamna: 2 octombrie – Bucuresti, Sala Radio si 5 octombrie – Cluj-Napoca, Sala Sporturilor “Horia Demian”.

Pentru concertul de la Cluj-Napoca, din data de 5 octombrie, organizatorii au pregatit publicului cateva elemente inedite in plus faţa de spectacolul ce trebuia sa aiba loc in primavara.

“Sala Sporturilor se va transforma pentru o seara intr-o poveste inspirata din Gomorra, filmul in care protagonista este chiar Maria Nazionale. Intreaga poveste napoletana va fi transpusa pe muzica Mariei, iar decorurile special aduse din Italia vor crea o atmosfera inedita si vor ridica mult calitatea show-ului”, declara reprezentantii agentiei Amprenta Advertising.

Maria Nazionale transmite și un mesaj tuturor celor care o așteapta sa ajunga in tara.

“Sunt nerabdatoare sa ajung in Romania, am auzit multe lucruri frumoase despre aceasta tara pe care imi doresc demult sa o vizitez . Chiar daca, din pacate, din motive ce nu au ţinut de voinţa noastra, am fost nevoiţi sa amanam turneul meu, sper din suflet ca va voi gasi in numar mare in salile de spectacol unde voi aduce cu mine puţin din spiritul napoletan. Va promit o seara magica, presarata cu romantism, pasiune si dragoste multa!”, spune artista despre turneul sau in Romania.

Evenimentul este organizat de agentia Amprenta și sustinut de compania EBS Romania.

„Ciao, Ciao” este cea mai cunoscuta piesa a artistei peste hotare, insa intreaga sa discografie a impresionat publicul datorita vocii sale puternice. Pe parcursul carierei sale, artista a colaborat cu nume sonore ale muzicii italiene precum Nino D’Angelo, Tullio de Piscopo, Mario Merola, Nuccia Fumo. Albumul „Maria Nazionale Classic”, lansat in anul 2004 sub indrumarea maestrilor Peppe Vessichio si Maurizio Pica, s-a bucurat de un succes remarcabil, reusind sa atraga laude din partea unor nume mari precum Andrea Bocelli si Pippo Baudo.

Pentru spectacolul de la Cluj-Napoca biletele se gasesc  online pe www.eventim.ro, si la stand laIulius Mall si de la sediul Amprenta (str Octavian Goga, nr 42). – Pentru spectacolul de la Bucuresti, de pe www.eventim.ro sau prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). ULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours Politica
  ACUM SE VA VEDEA DACĂ PRIMEAZĂ ”BLIDUL” ÎN FAȚA VOCAȚIEI: Vârsta de pensionare va crește la 65 de ani pentru militari, diplomați, personalul auxiliar din instanțe. Impozit de 30% pentru o cotă din pensiile speciale. Pensiile magistraților aflate în plată se vor recalcula
 • Acum 5 hours FOTOGRAFILA
  Cât a durat ”asfaltarea” ”înainte de termen” a străzii Dragalina? Ei, bine, se sparge la loc. ”Nu e vina lor”, ci a celor care au lăsat niște țeavă pe dinafară
 • Acum 6 hours Rautacisme
  Întrebare a la Radio Erevan: Ce OSĂ conțină Parcul Gh. Dima din Zorilor, care trebuia licitat încă de anul trecut? OSĂ conțină beton și dale. Și 1001 povești despre arbori în plus
 • Acum 6 hours General
  Ciolacu: Președinta Ungariei a făcut declarații total inacceptabile, cu caracter revizionist pe tema Transilvaniei
 • Acum 7 hours Politica
  PROASTA COMUNICARE A PSD ÎN GREVA PROFESORILOR: Când nu s-a respectat niciodată Legea care acordă 6% din PIB Educației, să vii să contracarezi ”dreptul la grevă” cu ”dreptul la educație”, înseamnă să ai consilieri extrem de proști!
 • Acum 8 hours Eveniment
  Președintele sindicatelor din Educație: ”În momentul de față vorbim de amânarea examenelor”
 • Acum 8 hours Editorial
  Dervișii rotitori de la Guvernare
 • Acum 9 hours In vizor
  Le-au trebuit PATRU ani de la concursul de soluții pentru a ajunge, în sfârșit, să prezinte Comisiei de Urbanism (de Cumetrie din ”bocărie”) reamenajarea Cetățuii!
 • Acum 10 hours Sport
  Dan Petrescu a sărit la bătaie cu propriul jucător și i-a bătut obrazul lui Hagi
 • Acum 11 hours Eveniment
  Greva din învăţământ continuă: ”Guvernul trebuie să înțeleagă, măcar acum, în al doisprezecelea ceas”
 • Acum 11 hours Politica
  OPTIMISM: Vasile Dîncu susține că ”rotativa” OSĂ se facă
 • Acum 12 hours Politica
  ROTATIVA S-A ÎNȚEPENIT ÎN SARABANDA GREVELOR: Angajaţii CFR protestează luni în faţa Ministerului Transporturilor
 • Acum 22 hours Straineze
  După numărarea a 98% dintre voturi, Erdogan a câștigat alegerile prezidențiale inclusiv în numărătoarea opoziției
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE