Din oras

S-a prelungit programul pentru ridicarea coletelor care trebuie vamuite

Clujenii au scapat de calvarul asteptarii la ridicarea coletelor din afara Uniunii Europene, pentru care exista un singur oficiu postal in Cluj-Napoca.

Saptamana trecuta mai multi cititori Ziar de Cluj s-au plans de timpul de asteptare indelungat si de programul prea scurt. Oamenii stateau la coada chiar si in strada in conditiile in care timpul de asteptare depasea lejer o ora, iar programul era doar pana la ora 15. Acum insa, spun reprezentantii Oficiului Judetean de Posta, problema s-a rezolvat.

“De luni avem reprezentant vamal pana la ora 19, asa ca pachetele extracomunitare se pot elibera in intervalul 8-19. Ne bucuram ca am gasit intelegere la ANAF si la Directia Vamala si am reusit sa rezolvam problema. Am primit nenumarate mailuri de multumire. Va ramane acest program pana dupa Anul Nou, dupa care vom reveni la program normal. Cu siguranta si fluxul coletelor se va reduce, intotdeauna am avut trafic mai mare inainte de sarbatori”, a subliniat Ovidiu Sacara, directorul Oficiului Judetean de Posta Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *