FOTOGRAFILA

S-a găsit soluția ca și pe cei care nu au 9000 de lei să-i primească Emil Boc la o discuție, să aibă măcar șansa unei audiențe

Este un program nou, implementat în stațiile de autobuz chiar pe locul acelor automate care dădeau un bilet de călătorie gratuit cu mijloacele CTP Cluj-Napoca, contra unui număr de genoflexiuni/ploconeli/închinăciuni, pentru a nu se cheltui prea mulți bani cu implementarea. Niște vopsea, niște letraset, imaginea Primarului pe un ecran pentru încurajare și vreo 3 milioane de euro pentru studiul de prefezabilitate, ca de obicei.

Programul ”Biletul de sănătate” a fost implementat programul ”Audiența de sănătate”.

Tot pe genoflexiuni, tot pe sport și întărirea sănătății se merge. 1 ploconeală la automat este echivalentul unei secunde de audiență că vorba proiectului: ”timpul Primarului este neprețuit, iar cei care vor să i-l cheltuiască resbuie să simtă că i-l cheltuiesc. Nu-ți poți permite 9000 de lei caritabili să stai de vorbă 15 minute de nimicuri cu Primarul, îți poți permite niște antrenament pentru 2-3 minute ce Excelența Sa. Că din studiul de prefezabilitate a reieșeit că 120 – 180 de genoflexiuni, nu numai că taie genunchii moșilor și babelor care ar avea ceva de solicitate, dar nici nu-i prea mai ajută să urce până la biroul Primarului imediat după”.