FOTOGRAFILA

S-a găsit soluția ca și pe cei care nu au 9000 de lei să-i primească Emil Boc la o discuție, să aibă măcar șansa unei audiențe

Scris de 825

Este un program nou, implementat în stațiile de autobuz chiar pe locul acelor automate care dădeau un bilet de călătorie gratuit cu mijloacele CTP Cluj-Napoca, contra unui număr de genoflexiuni/ploconeli/închinăciuni, pentru a nu se cheltui prea mulți bani cu implementarea. Niște vopsea, niște letraset, imaginea Primarului pe un ecran pentru încurajare și vreo 3 milioane de euro pentru studiul de prefezabilitate, ca de obicei.

Programul ”Biletul de sănătate” a fost implementat programul ”Audiența de sănătate”.

Tot pe genoflexiuni, tot pe sport și întărirea sănătății se merge. 1 ploconeală la automat este echivalentul unei secunde de audiență că vorba proiectului: ”timpul Primarului este neprețuit, iar cei care vor să i-l cheltuiască resbuie să simtă că i-l cheltuiesc. Nu-ți poți permite 9000 de lei caritabili să stai de vorbă 15 minute de nimicuri cu Primarul, îți poți permite niște antrenament pentru 2-3 minute ce Excelența Sa. Că din studiul de prefezabilitate a reieșeit că 120 – 180 de genoflexiuni, nu numai că taie genunchii moșilor și babelor care ar avea ceva de solicitate, dar nici nu-i prea mai ajută să urce până la biroul Primarului imediat după”.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours In vizor
  FELICITĂRI, FAINE LUCRĂRI! ”Dottore” Bode a fost bun și ca ministru al Transporturilor
 • Acum 4 hours PubliNews
  TeraPlast, cel mai mare producător român de materiale de construcții, a încheiat 2022 cu afaceri de 711 milioane lei, dar profitul a scăzut cu 64%
 • Acum 5 hours Justitie
  CUM SĂ-ȚI PASEZI RESPONSABILITATEA, ROMÂNEȘTE: CA Cluj dă vina pe parchet pentru că violatorul din Cășeiu a fost eliberat: ”Judecătorul, sesizat cu 54 de minute înainte să expire reținerea”
 • Acum 5 hours General
  Bărbatul care a violat o minoră în Cășeiu și nu a mai fost arestat că judecătorul a întârziat la serviciu, a fost prins de polițiști
 • Acum 5 hours Din oras
  Până să se unească Cluj-Napoca cu Floreștiul, grație Supercom, s-a unit cu Pata Rât
 • Acum 7 hours Politica
  Petre Daea: “Vaca trece prin mari greutăți. A devenit dușmanul planetei, e responsabilă că avem atâta poluare. România are 2 milioane de vaci și 9 milioane de mașini, și unele au două țevi”
 • Acum 7 hours In vizor
  Începând de anul acesta, Educaţia din România va fi analizată în raportările pe baze de date ale OCDE “Education at a Glance”
 • Acum 9 hours In vizor
  După 9 ani de Cluj, doi tineri s-au mutat în Bucovina: “Clujul a devenit un oraș care nu mai e prietenos cu oamenii care stau acolo”
 • Acum 10 hours Rautacisme
  În sfârşit a aflat şi Emil Boc că guvernul i-o desconsideră pe “Antonia” şi face “cloud-ul IT regional” la Beclean
 • Acum 11 hours Din oras
  COŞMAR ÎN TRAFIC: Lucrările la Calea Mănăștur au dat traficul peste cap: “500 metri în 20 de minute!” Cei din autobuzele CTP au ales să meargă pe jos. Măcar “vinerea verde” a fost un succes!
 • Acum 11 hours Politica
  DIGITALIZAREA ÎN VIZIUNEA PNL: Prioritatea la coadă la ghişeu
 • Acum 12 hours FOTOGRAFILA
  După ce-şi bat joc cu lunile de afacerile celor care nimeresc în “şantierele” lui Boc, mai pun în pericol şi viaţa clienţilor acestora
 • Acum 13 hours Eveniment
  CĂUTAT DE POLIŢIE: A violat o fată de 14 ani!
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE