Rautacisme

Rareș Bogdan: ”În treizeci de zile desființăm RCA-ul pentru toţi românii”

Cam despre asta ar fi vorba, ori de câte ori deschide gura să se bage în seamă, pe orice subiect guristul PNL.

S-a băgat și el în seamă la protestul transportatorilor și agricultorilor, de parcă nu ar fi la guvernare din 2020 (cu toate dezastruasele guvernări Sică Mandolină, Câțu Șapte Cărări, Ăăăăă Ciucă, Ciolacu). Cică să se fi negociat din prima, nu să se fi așteptat până s-au adunat atâția în stradă.

”Te asigur că cei care au venit din Botoșani, din Satu Mare, din Brăila sau de la Caracal până aici cu tractoarele, nu au venit de fericiți, nu au venit de bine ce le este.”

Adică tocmai Maria Antoanetul acesta să vorbească despre foame?

Politic Archives - Sorina Matei

Măcar știe europapagalul acesta de ce suntem în buda aceasta (pe toate palierele) de au ajuns să-și strige toți disperarea în stradă?

Cu RCA-ul e simplu: toți papagalii și curvele numite politic la ASF care au dormit pe ei în timp ce se dădeau țepe și tunuri cu polițele de asigurare. Să ne zică că au făcut plângeri penale împotriva papagalilor și curvelor lor numite politic pentru neglijență în serviciu, atunci devine mai credibil că într-adevăr vorbește ones, nu papagalicește ca de pe prompter.

Cu Agricultura este și mai trist, dat tot rodul deceniilor de numiri politice a curvelor și papagalilor politici. Inclusiv nepăsarea fermierilor.

Este pe cursdeguvernare.ro o analiză pe care ar trebui să o citească euroderutatul în loc să caște pliscul:

Analiză / Agricultura în ”Triunghiul Bermudelor”: creștere de costuri, scădere a productivității, scădere a prețului produselor

S-o citească și mai vorbim. Că de vomitat vorbe pe gură e mai expert amicul său primar la Cluj pe care-l porcăluia în primii 10 ani de mandat în fițuica lui și care i-a devenit amic suma cum laudae. Să nu ne amintim noi afacerile și tunurile de ”trend” ale ”tunătorului și fulgerătorului” care ”bate cu pumnul în masă”…