In vizor

RADP vrea sa intretina bicicletele europene la Cluj

Regia Autonoma a Domeniului Public vrea sa intretina bicicletete europene din Cluj-Napoca. Regia s-a inscris, alaturi de alte doua societati comerciale, la licitatia lansata de Primaria Cluj-Napoca in primavara acestui an. Cele trei oferte sunt in evaluare, comisia de licitatie urmand sa desemneze un castigator. Contractul are o valoare estimata de 7,2 milioane de lei.

RADP Cluj-Napoca, SC Sport Arena SRL si SC Wind Tehnologies SRL au depus oferte financiare pentru contractul de intretinere a sistemului bike-sharing. Cele trei oferte sunt in evaluare, comisia de licitatie urmand sa decida castigatorul, in perioada imediat urmatoare.

RADP este o regie subordonata Consiliului Local Cluj-Napoca, iar anul trecut a avut o cifra de afaceri neta de 11 milioane de lei. Principala activitate este serviciul de ridicari masini. Regia are 250 de salariati.

Sport Arena SRL, din Bucuresti, este al doilea ofertant. Societatea infiintata in 2003 se ocupa cu amenajarea salilor de sport si a bazelor sportive. Firma a construit, in tara, mai multe sali si baze sportive, printre care 34 de terenuri multifunctionale la scolile din Bacau si baza sportiva in aer liber Sport Arena-Politehnica, din Bucuresti. Societatea are sapte asociati, iar anul trecut a avut o cifra de afaceri de 3,4 milioane de lei si profit de 48.000 de lei.

Al treilea ofertant este firma brasoveana Wind Tehnologies SRL, detinuta si administrata de Carmen Maria Pozna.

Firma are domeniu de activitate “activitati de realizare a soft-ului la comanda”. Aceeasi societate a castigat un contract similar in Constanta. Este vorba de Serviciul de proiectare şi inginerie pentru proiectul „Black Sea Bike – Diversification of the tourism services in Constanta – Balchik cross border region by bike – BSB”. Proiectul din Constanta, care presupune un traseu pentru biciclisti intre Constanta si Balcic (Bulgaria) este, inca, in faza de lucru.

Wind Tehnologies a avut, in 2013, o cifra de afaceri de 1,6 milioane de lei si profit de 56.701 lei.

Proiectul de Operare si intretinere al sistemului de bike-sharing din Cluj-Napoca are o valoare estimata de 7.207.855 de lei, fara TVA. Primaria Cluj-Napoca va semna cu ofertantul castigator un acord-cadru, pentru urmatorii patru ani.

Proiectul de bike-sharing a fost aprobat in 2011 si are o valoare totala de 17,6 milioane de lei, din care 13,4 suma nerambursabila. Primul termen de finalizare trebuia sa fie august 2012, dar termenul a fost amanat de mai multe ori. Proiectul prevede instalarea a 50 de statii self-service de biciclete, dintre care 44 in Cluj-Napoca si sase in Apahida si Floresti, si achizitionarea a 540 de biciclete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *