Din oras

RADP isi modernizeaza sediul

Regia Autonoma a Domeniului Public (RADP) Cluj pune la bataie 500.000 de lei pentru a-si moderniza sediul de pe Calea Someseni. Banii provin din bugetul local.

In urma lucrarilor de modernizare se va avea in vedere renovarea cladirii de birouri, dar si a halelor auto. Ofertele se vor deschide in 23 mai, iar criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut.

“Pana la finalul anului cu siguranta va fi gata. Sunt reparatii foarte necesare. In 2008 am pierdut cladirea de pe strada Avram Iancu si ne-am mutat aici, unde era baza de productie. Magaziile le-am folosit pe post de birouri, dar nu au fost niciodata amenajate in acest sens. Trebuia sa fie facute mai demult aceste lucrari, dar au fost alte prioritati. Acum am prins o portita, sa spun asa”, arata Ioan Morocazan, directorul RADP Cluj.

Regia Autonoma a Domeniului Public (RADP) Cluj-Napoca a fost infiintata in anul 1970, sub denumirea de Administratia Parcurilor si Strazilor, ca entitate a Primariei Municipiului Cluj-Napoca. Ziua RADP Cluj-Napoca este 20 iulie, zi cunoscuta sub numele de „Ziua Gospodarului”.

Foto: ziare.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *