Politica

PSD își scutură buzunarele pentru mitingul de sâmbătă de la București. Clujul se laudă cu prezența câtorva mii de susținători

Scris de 1,763

Preşedintele PSD Cluj, deputatul Horia Nasra, a declarat, citat de Mediafax, că se bazează că va reuși să mobilizeze din Cluj, pentru mitingul de sâmbătă de la București, “câteva mii de oameni”. Deși liderul PSD, Liviu Dragnea susține că mitingul de la București are ca scop protestul împotriva abuzurilor, Horia Nasra este de părere că printre cei pe care-i va mobiliza vor fi membri şi simpatizanţi, dar şi clujeni nemulţumiţi de atacurile împotriva Guvernului. “Fiecare preşedinte de organizaţie locală are libertate totală de organizare a deplasării la miting cu diverse mijloace de transport”, a spus Nasra.

Conform raportărilor de până acum, la mitingul din 9 iunie de la București județul Olt va trimite cei mai  mulți simpatizanți – 10.000, urmat de județul Iași cu 6000 de participanți și Suceava cu 3000.

Până acum și-au estimat susținătorii cei din Bistriţa-Năsăud- 2.500; Alba – 2.500; Gorj – 2.000; Timiş – 2.000; Arad – 1.500; Satu Mare – 1.100. Deocamdată avem o medie de 3.300 de oameni pe județ. O estimare a mobilizării PSD pentru sâmbătă, la nivel național, ne dă o prezență de 45.000 – 50.000 de susținători la mitingul din Piața Victoriei. Decamdată suntem departe de prezența preconizată de 100.000 de participanți.

Mitingul organizat de PSD va avea loc sâmbătă, 9 iunie, începând cu ora 20.00, în Piaţa Victoriei.

“Un miting organizat împotriva abuzurilor care se întâmplă în România de mult timp, faptul că democraţia şi statul de drept sunt afectate de câţiva ani în România. Facem acest miting pentru a arăta că suntem decişi să mergem până la capăt. Îi aşteptăm pe toţi acre vor să trăiască într-o ţară liberă, în care să nu mai fie instituţii aflate sub teroare, unde, din cauza unei propagande toxice uriaşe se pune problema ca o putere subterană să paraziteze deciziile şi să influenţeze într-un mod ocult decizii importante, să permită instruziuni neconstituţionale, să permită ca cetăţeni români, firme româneşti să fie închise, zeci, mii de destine să fie distruse”, a declarat luni, după şedinţa PSD, Liviu Dragnea.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 16 hours Vocea ta
  Cine-i ”idiotul”?
 • Acum 18 hours Politica
  Dosarul privind certificatul de revoluționar al liderului PSD Marcel Ciolacu a fost clasat: „Fapta nu este prevăzută de legea penală”
 • Acum 20 hours Justitie
  TREABA SE CAM ÎMPUTE PENTRU EUGEN CECAN: DNA Central a cerut documente privind o lucrare de extindere drum efectuată de DRDP Cluj
 • Acum 22 hours Rautacisme
  Eh, Marcel Bonţidean, zis şi “Nicolaie”… a semnat cu Securitatea, dar măcar n-a turnat
 • Acum 22 hours In vizor
  Pe Boc îl lasă nervii din ce în ce mai des. Clujenii care-l critică sunt “isterici”, “iubitori de noroi”… Acum l-a numit “idiot” pe cel care a avut “tupeul” să-i numească “centura de Diamant” “un eşec”
 • Acum 22 hours Din oras
  Primăria Cluj-Napoca susţine: “Lucrările de modernizare a străzii Iuliu Maniu, finalizate la timp”. Colegii de la Gazeta de Cluj au descoperit în teren contrariul. Şi cum nu zice municipalitatea nimic despre mizeria de pe Bolyai
 • Acum 1 day In vizor
  Autostrada Transilvania se conectează prin drum expres, aflat în grafic de execuţie, dar NU cu Centura Clujului (care NU există), ci cu cea a Oradiei (care există)
 • Acum 1 day Politica
  Falimentul Euroins: ASF a retras proiectul de plafonare a prețurilor la RCA. Guvernul urma să îl discute astăzi. Vezi cu ce explicații vin cei de la ASF
 • Acum 1 day In vizor
  O VESTE RECONFORTANTĂ: PUZ nou pentru reglementarea urbanistică a ariei protejate Cheile Turzii
 • Acum 1 day Din oras
  Reabilitarea clădirii fostului Hotel Melody, investiție de peste 1 milion de euro, cu sprijin de la Budapesta
 • Acum 1 day Din oras
  TRAGEDIE la Pata Rât: O locuință și alte anexe improvizate au fost cuprinse de flăcări. Un bărbat a murit
 • Acum 2 days Politica
  O ȚARĂ CU NERVII PE MOAȚE
 • Acum 2 days PubliNews
  Femeia anteprenor și inspirație pentru noi începuturi
Citește și...
Recomandările redacției
OPINIE Vocea ta

Cine-i ”idiotul”?

Szakats Istvan Dacă primarul Boc a avut azi eleganța de-al face idiot pe inginerul Carol […]

TOP CITITE