Rautacisme

PROGRAM DE ”NOPȚI ALBE” ÎN CLUJ cu ocazia UNTOLD. Spor la decibeli și nesimțire sub geamurile spitalelor și ale clujenilor

Scris de 868

De atâția ani de când există nemulțumirea din ce în ce mai manifestată de clujeni cu privire la zgomotul făcut trei sau patru nopți la rând de către festivalul de muzică pe stick, UNTOLD, fără pic de obraz, cu nesimțirea complicității pe față a autorităților publice locale, nu s-a luat nici o măsură pentru ca acest inconvenient să dispară, sau să fie diminuat. Există garduri fonice – mai utile decât cele din plasă cu care Emil Boc interzice accesul clujenilor în propriul parc, există ingineri de sunet pricepuți, care știu să dirijeze decibelii de așa manieră încât să nu răzbată la nivel deranjant unde nu produc plăcere.

Dar, în Cluj-Napoca legea este înlocuită cu nesimțire și grobianism de fiecare dată când Emil Boc trebuie să-i aștearnă preș orașul la picioare protejatului Buta – așa că, în loc de măsuri este mai probabil să auzi un ”nu-ți convine, cară-te”!

Programul de nopți albe pentru bolnavii din spitalele Clujului, pe sub care se întâmplă sulfuroasa afacere UNTOLD, pentru clujenii de pe malul Someșului, cartierul Plopilor, Grigorescu, Gruia, Zorilor, Mănăștur, Dâmbu Rotund, Centru-Gară și, deseori, în funcție de cum bate vântul, Europa, Lomb, Mărăști, Între Lacuri și chiar și Someșeni, pentru cei care au copii mici, cei care trebuie să meargă și la un serviciu, pentru cei care ar dori să doarmă nu să audă bubuieli de non-muzică de stick, este:

Vineri dimineață vă dă ”deșteptarea” și ”spor la treabă, că macarale râd în soare aurii”, să mergeți la lucru cu ochii mici, roșii și prietenoși, Manuel Riva. Acesta ”mixează” de pe stikurile sale până la ora 6:20.

Sâmbătă, cei de la ”antiol” dau dovadă de umanite și vă vor lăsa să adormiți, cum n-ați făcut-o toată noaptea, la ora 5 și 20 pe ”muzica” celor de la Bassjackers.

Duminică veți adormi numai la 6 și 5 pe ritmurile lui Oliver Heldens.

Ca să fiți odihniți luni, să începeți săptămâna cu nervii pe moațe tot la ora 6 și 5 pe ritmuri de Tujamo.

Orele sunt anunțate ca atare în program, dar nu garantăm nimic. Sunt ani în care clujeanul se mai zvârcolea în pat și pe la ora 8, 9, în funcție de cât de tras… cu cheia era DJ-ul de la butoane.

Că numai în Cluj-Napoca se întâmplă mârlănii în contra legii, la alte festivaluri, DJ-ii și organizatorii plecau cu cătușe la mână dacă încălcau legea și tulburau liniștea publică.ULTIMA ORĂ

 • Acum 1 hour Vocea ta
  Emil Boc şi administraţia sa îi abuzează administrativ pe clujenii care se lasă abuzaţi. Nici măcar despăgubirile mizerabile stabilite pentru exproprierile de la “La Terenuri” nu s-au plătit
 • Acum 1 hour Din oras
  Ploaia de vară a făcut ravagii în baza sportivă “La Terenuri” din Mănăștur. Aşa este când se lucrează cu “hei-rup, bum!”, ca la Bumbeşti-Livezeni…
 • Acum 1 hour PubliNews
  PESTE 300.000 DE EURO INVESTIŢIE ÎN PROMENADA ŞI PONTONUL DE PE MALUL LACULUI GHEORGHENI, DIN IULIUS PARC
 • Acum 4 hours Din oras
  Angajat al Primăriei Cluj-Napoca, care se dorea consilier județean, găsit în incompatibilitate de ANI
 • Acum 4 hours In vizor
  Autostrada melcului, cunoscută și ca Autostrada Transilvania, s-a mai târât 10 kilometri într-un an
 • Acum 4 hours Politica
  Marcel Ciolacu face acuzații incendiare: ”Pe piața energiei e o speculă. Sunt niște lucruri bizare”
 • Acum 5 hours Politica
  Polițiștii ies la proteste, considerându-se ”fraierii de serviciu”. Noi, contribuabilii, care i-am văzut de nenumărate ori abuzându-și uniforma, sunte adevărații fraieri!
 • Acum 5 hours Sanatate
  Scade numărul celor infectați, creşte numărul pacienţilor internaţi cu COVID-19. Profesorul Popovici: infecţia este ”o mare loterie”
 • Acum 6 hours Politica
  UN STAT ”ÎN FOAME”, MĂREȘTE AMENZILE: Din 20 august, amenzi drastice la lipsa rovignetei, de până la 11.900 de lei”
 • Acum 7 hours In vizor
  Licitația de 180 de milioane de euro pentru 20 de renuri electrice, ”dintre care patru vor circula pe rute din Cluj”, desființată de Asociația Pro-Infrastructură
 • Acum 8 hours Jos palaria
  David Popovici, dublu campion european
 • Acum 20 hours Eveniment
  ROMÂNIA EDUCATĂ: UBB Cluj-Napoca este singura universitate din România în prestigiosul clasament Shanghai. Ungaria are 4, Polonia 11!
 • Acum 22 hours Straineze
  URMEAZĂ ZILE GRELE PENTRU UDMR: Presa maghiară susține că guvernul Viktor Orban nu va mai lansa noi investiții în Transilvania în următorii doi ani
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE