Din oras

Primaria mai da 1,3 milioane de lei pe lucrari suplimentare firmei Viarom

Dupa ce in vara a mai incheiat un contract de 500.000 de lei pentru lucrari suplimentare in proiectul “Refacerea infrastructurii Orasului Comoara modernizare cai de acces centru istoric”, municipalitatea si-a dat seama ca mai este nevoie de alte lucrari suplimentare, care necesita alti bani din bugetul Clujului.

Pe langa faptul ca termenele anuntate pompos la conferintele de presa au fost de mult depasite, iar santierele parca nu se mai termina, se pare ca nu se termina nici lucrarile suplimentare. In luna august s-a incheiat un alt contract, de 500.000 de lei, pe langa cel initial de 17 milioane, pentru lucrari suplimentare cu societatea Viarom. Acum, aceeasi societate care lucreaza pe Calea Motilor, Memorandumului, IC Bratianu si Avram Iancu, primeste prin aceeasi metoda de “negociere fara anunt de participare” 1,3 milioane de lei pentru noi lucrari suplimentare.

“Lucrarile pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive tehnice”, a justificat Primaria alegerea procedurii de negociere fara publicarea prealabila a unui anunt de participare.

Managerul de proiect, Ovidiu Campean, nu a putut fi contactat pentru a explica ce lucrari suplimentare sunt prinse in acest nou contract. Pe site-ul Viarom la descrierea lucrarilor din acest proiect sunt trecute lucrari de refacere fundatii drum, asfaltare, refacere fundatii si pavaje la trotuare, parcari, statii de autobuz, ridicari la cota camine, executie guri de scurgere noi, lucrari de plantare arbori, iluminat stradal.

In acest context ramanem foarte curiosi despre ce lucrari suplimentare poate fi vorba, de vreme ce alt tip de lucrari nu s-au executat pe strazile care sunt deja finalizate in cadrul proiectului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *