Din oras

Premiera la Cluj: EMBA 100% britanic

Asa cum anunta Ziar de Cluj in exclusivitate, Prin colaborarea dintre Universitatea Babes-Bolyai, University of Hull (Marea Britanie), Banca Transilvania si Electrogrup, va fi lansat in Cluj-Napoca, in februarie 2015, un program de studii internationale de business 100% britanic: EMBA – Executive Master of Business Administration.  

Programul se adreseaza persoanelor care sunt in business de cel putin trei ani. Cursurile vor fi sustinute la UBB de profesori de la University of Hull, iar curricula, stilul de predare si de examinare sunt, de asemenea, dupa modelul britanic. Diploma de absolvire este acordata de University of Hull. MBA-ul este acreditat international de AMBA (The Association of MBAs), respectiv de AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business), de cea din urma beneficiind doar 5% dintre cele 13.000 de scoli MBA din lume.

 “Suntem incantati sa lansam acest parteneriat cu Universitatea Babes-Bolyai privind Executive Education, reunind experienta indelungata a University of Hull cu avantajele de a studia in Romania. Acest parteneriat vine sa completeze oferta noastra de MBA, prin colaborarea noastra cu UBB, o universitate de prestigiu. Anticipam un interes mare din partea executivilor de calibru din zona, pentru a-si dezvolta educatia si abilitatile prin intermediul acestui program. Suntem recunoscatori in mod special Bancii Transilvania, Electrogrup si UBB pentru suportul oferit in dezvoltarea parteneriatului. Suntem nerabdatori sa incepem programul in februarie 2015”, a declarat Prof. Terry Williams, Decan al Hull University Business School.

University of Hull are aproape 90 de ani de traditie si, anual, peste 20.000 de studenti. Conform Studiului National Student Survey realizat in 2013, in Marea Britanie, University of Hull este in top 10 – din cele 103 pozitii – privind gradul de satisfactie a studentilor. Universitatea Babes-Bolyai este prima universitate din Romania care gazduieste un Executive MBA oferit de o universitate britanica.

„Sunt bucuros ca prin acest parteneriat plasam Clujul in comunitatea selecta a centrelor universitare care au scoli internationale de business. Este inca un proiect prin care Banca Transilvania, ca parte a comunitatii, contribuie la formarea si pregatirea liderilor pentru noul mediu de business, tot mai exigent si mai sofisticat”, a declarat Horia Ciorcila, Presedintele Consiliului de Administratie, Banca Transilvania.

Teofil Muresan, CEO Electrogrup, a subliniat importanta parteneriatului public-privat: “Electrogrup a sustinut, de-a lungul timpului, numeroase proiecte in educatie, domeniu pe care il consideram esential pentru evolutia societatii noastre. Credem ca parteneriatul public-privat este deosebit de important in furnizarea unor servicii de calitate in educatia manageriala, motiv pentru care sustinem cu mandrie acest proiect”.

Pentru a urma cursurile acestui EMBA sunt necesari minim trei ani de experienta in domeniul in care cursantii au specializare, rezultate foarte bune la licenta si atestat de limba engleza. Se poate aplica online, pe siteul programului: www.ubbee.ro.

Durata programului este de 2 ani. Investitia in studii este de 7.500 euro/an, suma care poate fi achitata in rate. Pentru a facilita accesul la EMBA a unui numar cat mai mare de persoane, Banca Transilvania are in oferta solutii de finantare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *