In vizor

Prefectul Județului Cluj, confirmat cu COVID-19, a solicitat externarea și va sta în izolare la domiciliu

Prefectul Județului Cluj Mircea Abrudean a fost confirmat pozitiv cu coronavirus acum 10 zile, dar pentru că atât el cât și soția sunt asimptomatici au solicitat externarea și vor sta în izolare la domiciliu. 

”Astăzi se împlinesc 10 zile de la data la care am fost confirmați pozitiv cu Covid-19 și, conform Ordinului MS Nr. 1137/23.06.2020, am solicitat externarea, fiind asimptomatici. Vom rămâne în continuare în izolare la domiciliu, așa cum prevăd regulile. Mulțumim întregului personal de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca pentru profesionalismul și dedicația cu care își fac meseria și pentru grija pe care o acordă tuturor pacienților internați aici. Vă mulțumim tuturor pentru urările de sănătate și gândurile bune pe care ni le-ați transmis în toată această perioadă, care ne-au ajutat să trecem mai repede peste situație și să rămânem optimiști. Vă doresc tuturor sănătate și vă îndemn, pe mai departe, la responsabilitate maximă și grijă față de dumneavoastră și toți cei dragi. Riscurile sunt tot mai mari și depinde doar de noi să trecem cât mai repede peste această perioadă dificilă și să revenim încet la normalitate”, este mesajul transmis de către prefectul Mircea Abrudean.

Prefectul și familia acestuia au fost restestați, iar rezultatul a ieșit tot pozitiv. Cu toate acestea au decis să stea în izolare la domiciliu, fiind asimptomatici.

“În cursul serii de 3 iulie am fost cu băiețelul nostru, de nouă luni, la Unitatea de Primire a Urgențelor UPU Pediatrie, pentru că avea febră, care am crezut inițial că are legătură cu ieșitul dințișorilor. După consultul de specialitate, medicii au constatat că are faringo amigdalită. Având în vedere simptomatologia, a fost recoltat pentru testare Covid-19. Rezultatul a venit în după-amiaza de 4 iulie pozitiv, motiv pentru care ne-am testat și eu, și soția mea, ambele rezultate fiind pozitive, cu toate că suntem asimptomatici”, anunța prefectul în urmă cu 10 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *