Din oras

"Pomana de 49 de zile a lui John Snow" din Piata Unirii, eveniment ratat

Nici unul din cei 3.000 de clujeni care si-au confirmat prezenta la evenimentul „Pomana de 40 de zile a lui John Snow”, initiat pe Facebook imediat dupa finalul celei de-a cincea serii a serialului „Urzeala Tronurilor” nu s-a prezentat in Piata Unirii la ora anuntata. 

Frenezia mondiala starnita de serialul realizat de HBO dupa romanul lui R. R. Martin s-a intalnit cu frenezia clujenilor de a organiza proteste in Piata Unirii, dar s-a dovedit inca o data ca entuziasmul de pe Facebook nu se manifesta si in realitate, mai ales cand vremea e potrivinica si ploua, sau, in cazul de fata, e canicula. 

Moartea violenta si neasteptata a personajului John Snow a starnit oroare in randul fanilor serialului, cu toate ca autorul seriei si-a obisnuit deja audienta cu scenele in care isi „ucide” eroii. Ca urmare, la noi au aparut evenimente menite sa il „omagieze” pe Snow, numit pe paginile respective „Nelutu Omat”. 

„Pomana De 40 De Zile A Lui Jon Snow este un eveniment virtual pentru a strange clipuri video cu care sa ne aducem un ultim omagiu personajului nostru favorit Jo Snow. Vom publica montajele video facute pe pagina Pomana lui Jon Snow si Pomana Zapezii”, se arata in descrierea evenimentului de la Bucuresti, cu mentiunea ca manifestarea „va ramane in online”. 

Au confirmat 36.000 de persoane.

Fanii de la Brasov sunt indemnati sa se adune la „praznic” astazi, la ora 19, in Piata Sfatului. 

„Pentru a ne aduce omagiul personajului preferat din Game of Thrones!!!

POMANA LUI JON SNOW LA BRASOV

Coliva si lumanarile vor fi procurate de fiecare participant. 
Se poate „face rost” de cele de trebuinta, nu trebuie neaparat cumparate”, se arata la descrierea evenimentului la care si-au confirmat prezenta 14 persoane. 

La Iasi, eroul se numeste Ion Zapada si are 902 persoane care au promis ca vin la pomana anuntata tot pentru 24 iulie, de la 12.

Peste tot s-au facut glumite, parodii si au aparut profiluri de Facebook cu numele si fotografiile personajelor. 

La Cluj nu s-a precizat ca evenimentul ar fi exclusiv online, dar nici nu a aparut nimeni la ora anuntata nici in Piata Unirii, nici in Piata Muzeului, cele doua locuri mentionate ca loc de desfasurare a „parastasului”.Se anuntasera 3.000 de persoane. Cu toate acestea, in cele doua piete erau la pranz doar pensionari pe banci la umbra, respectiv oameni la terasa, turisti cu camere foto si multi tineri cu badge-uri de la Intalnirea Nationala a Tineretului Catolic, gazduita in acest an de Cluj. Un singur participant a postat pe pagina intrebari insistente legate de prezenta la eveniment, dar nu i-a raspuns nimeni. 

Urzeala tronurilor este un serial de televiziune, fantezie medievală, produs de HBO pe baza scrierilor lui George R. R. Martin cu acelasi nume. P.

Inspirat din celebra serie de romane Cantec de gheata si foc de George R.R. Martin, serialul de aventuri Urzeala Tronurilor se invarte în jurul Tronului de Fier si al celor sapte familii, printre care proeminente Stark, Lannister, si Baratheon, pentru Westeros, potrivit wikipedia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *