Uncategorized

PLATITI DE TINE: 4.400 de lei, salariu de sef la Pasapoarte

Seria articolelor “Platiti de tine” are menirea ca, in spiritul transparentei institutionale, sa dezvaluie cele mai mari salarii din institutiile publice clujene, din deconcentrate, institutii unde conducerea se schimba dupa culoarea politica de la putere. Vom intalni bugetari care castiga de cinci sau de zece ori salariul minim pe economie, fiind, bineinteles, “platiti de tine”.

La Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor simple Cluj, cel mai mare salariu depaseste 4.400 de lei pe luna. Remuneratia este incasata luna de luna de seful de serviciu. La conducerea institutiei clujene se afla Viorel Sirca, fost director al Directiei de Evidenta a Persoanelor, care a ajuns in aceasta functie in urma castigarii unui concurs organizat pentru acest post. Potrivit declaratiei de avere, Sirca are un teren in Salaj si o casa si un teren in Cluj-Napoca si conduce un Audi cumparat in 2009 cu credit.

Nici veniturile ofiterilor din cadrul acestui serviciu nu sunt mici, unele depasesc chiar salariile directorilor din alte institutii, precum Agentia de Mediu, spre exemplu. Daca acolo salariul de director este de 2.800 de lei, aici plata lunara a unui ofiter poate ajunge la 3.800 de lei.

TOP 5 salarii Pasapoarte Cluj

  • Sef serviciu – 4.404 lei
  • Ofiter – 3.871 de lei
  • Ofiter – 2.473 de lei
  • Ofiter – 2.436 de lei
  • Ofiter – 2.231 de lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *