Din oras

Patinoarul ocupa spatiul din Piata Unirii si in acest an

Ca in fiecare an, in apropierea sarbatorilor de iarna, patinoarul este nelipsit din centrul Clujului. De ieri, in Piata Unirii muncitorii firmei Club Arena SRL au inceput lucrarile de constructie a acestuia. Patinoarul va fi terminat in doua saptamani, insa se va deschide de abia la 1 decembrie, tarifele ramanand aceleasi de anul trecut: 10 lei pentru copii si 15 lei pentru adulti.

Luni, muncitorii firmei Club Arena SRL, au inceput lucrarile de constructie a patinoarului. Cei patru oameni trimisi in Piata Unirii au reusit intr-o zi jumatate sa construiasca fundamentul din lemn al patinoarului. Cu o suprafata de 890 de metri patrati, acesta va fi gata in doua saptamani, fiind accesibil publicului de la 1 decembrie, informeaza scenograful iarmarocului anual de Craciun, Sergiu Liti. 

„Constructiile dureaza doua saptamani, dupa care mai dureaza o saptamana pana se face gheata artificiala. Astfel, el va fi gata in timp pentru a-l deschide la 1 decembrie”, a explicat Liti.

Mai mult, Sergiu Liti anunta ca tarifele vor ramane neschimbate. Astfel, accesul la patinoar presupune o suma de 10 lei pentru copii si 15 lei pentru adulti, in contextul in care contractul pe care firma il are cu Primaria depaseste 70.000 de lei

„Este un contract intre noi si Primarie care depaseste 700 de milioane de lei vechi. Anul asta raman tarifele de anul trecut: 10 lei pentru copii si 15 lei pentru adulti, pret care presupune o repriza de doua ore”, a mai adaugat acesta.

Firma care administreaza patinoarul, Club Arena SRL, a avut, in 2014, o cifra de afaceri de 407.000 de lei si datorii de 596.000 de lei, cu un profit de doar 63.000 lei. In 2013 firma a avut o cifra de afaceri de 356.000 de lei si datorii de peste 600.000 de lei. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *