Din oras

Parking destinat studenților în Hașdeu. Cât costă un loc de parcare?

Scris de 201

Noul parking Hașdeu urmează să fie recepționat (cu o întârziere de câteva luni), astfel că pe masa consilierilor locali se va afla regulamentul pentru închirierea locurilor de parcare. Acest nou parking este destinat în special studenților care vor avea dreptul să ocupe cea mai mare parte din cele 320 de locuri de parcare. 

Parkingul Hașdeu are 320 de locuri de parcare dintre care 318 locuri sunt destinate autoturismelor, iar 2 locuri sunt destinate motocicletelor și mopedelor.  

Conform protocolului de colaborare pe care Municipiul Cluj-Napoca l-a încheiat cu UBB, 238 de locuri de parcare sunt destinate studenților pe baza unui abonament anual al cărui cuantum se va reduce cu 10% din valoare unui abonament standard din parking destinat riveranilor.  

Din totalul celor 238 de locuri, 6 sunt destinate persoanelor care dețin un certificat de încadrare în grad de handicap.  

Zonele unde sunt parcările destinare studenților: Subsol – 26 de locuri, Parter – 38 de locuri, din care 6 locuri destinate persoanelor cu handicap, Etaj 1 – 44 de locuri, Etaj 2 – 44 de locuri, Etaj 3- 43 de locuri și Terasă – 43 de locuri.  

82 de locuri vor fi destinate altor categorii de solicitanți: Demisol 2 – 44 de locuri pentru vizitatori, din care 26 de locuri sunt pentru autoturisme și 14 locuri sunt destinate încărcării electrice și Demisol 1 – 42 de locuri destinate riveranilor.  

Dacă numărul solicitărilor venite din partea studenților UBB vor fi mai puține decât cele 238 de locuri alocate, diferența se va aloca studenților altor facultăți.  

Abonamentele pentru locurile de parcare se vor încheia anual, fără posibilitate de prelungire. Acesta va fi valabil de la data plății până la 31 octombrie a anului următor.  

Pentru locurile destinate vizitatorilor se va aplica taxarea orară.  

Studenții ar urma să plătească 103 lei/pe an pentru a beneficiar de un loc de parcare în Parkingul Hașdeu, sau 61,2 lei dacă locul este pe terasă.

Abonamente anuale parkinguri pentru riverani (cu excepția parkingului Moților și a locurilor de parcare cu ora, unde abonamentele nu sunt valabile):

– Abonamente pentru persoane fizice – riverani – 115 lei/an
– Abonamente pentru persoane juridice – 872 lei/an
– Abonamente pentru persoane fizice riverani – terasă – 68 lei /an
– Abonamente pentru persoane juridice – terasă – 234 lei /an
– Abonament de parcare pentru motociclete, mopede și biciclete – 52 lei/anULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours Editorial
  Patrioți de-o zi, patrihoți pe viață! Funcția curvei la politicianul român. Nu că ar fi electoratul mai deștept
 • Acum 4 hours Politica
  Președintele tuturor românilor, indiferent de sex, religie, etnie, Klaus Iohannis, face recepție la Cotroceni, de Ziua României, ca pe tarlaua lui. Liderii UDMR, USR și AUR nu au fost invitați
 • Acum 5 hours Politica
  Liberalii vor comasarea alegerilor ca să le numească tot Iohannis premierul. PSD se opune
 • Acum 6 hours In vizor
  După ce li s-a bătut obrazul de către clujeni și mass media și li s-a atras atenția că, de 5000 de lei pe lună redevență, nu sunt stăpânii Pieței Universității și nu ei decid cine ”se integrează în peisaj”, organizatorii Târgului de Crăciun a reprimit Asociația NUCA în spațiul public
 • Acum 20 hours Politica
  CINE NU SARE, NU VREA SCHIMBARE! Valeriu Stoica anunță că PSD și PNL vor să comaseze alegerile locale și parlamentare din 2024
 • Acum 1 day In vizor
  De Sfântul Andrei, primarul Boc a mințit în față națiunea și SEAP-ul, spunând că ”60 de zile este perioada de evaluare a ofertelor” pentru Metrou
 • Acum 1 day Vocea ta
  CLUJ-NAPOCA, VÂNDUT DE BOC. CLUJENII ALUNGAȚI DIN PROPRIILE PARCURI ȘI PIEȚE. Zice organizatorul mizeriei de Târg de Crăciun din Piața Unirii: ”Nu vă integrați” și alungă Asociația NUCA din spațiul public. Că doar a dat trei lulele, trei surcele la buget, e stăpân!
 • Acum 1 day Editorial
  A minți și a fura constituie avantaj la angajare, la numirea în funcții, la cățărarea pe scara profesională și socială. Imposture este dorită, că poate fi controlată
 • Acum 1 day Politica
  ÎNCĂ O MITĂ SALARIALĂ PENTRU BUGETARI: La ”Prima de Osânză” se mai dau 10 procente majorări salariale. Punctul de pensie se majorează cu 12,5%. Să aibă nesimțiții de cumetrie, pensionari de lux ai statului interlop român și pensie majorată, și salariu majorat
 • Acum 2 days Vocea ta
  URBANISM DE CUMETRIE: ”Solicităm ca  Primarul Emil Boc să își ceara scuze public față de petent pentru că mai mulți ani nu i-a răspuns în scris în legatură cu hotărârea luată și nu l-a primit în audiență”
 • Acum 2 days PubliNews
  The magic of giving: cumpără cadourile perfecte pentru cei dragi și câștigă premii uimitoare la Iulius Mall Cluj
 • Acum 2 days FOTOGRAFILA
  Încă un deștept din partidul lui OSĂ: Patinoar la Florești cu copacii înglobați în gheață. Care OSĂ înghețe și, prin urmare, OSĂ fie tăiați la anul că s-au uscat
 • Acum 2 days Rautacisme
  S-a dat cu gazon rulat să se acopere mântuiala lucrărilor de pe treptele de pe care Emil Boc ne va arăta mândria de a fi român
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE