Din oras

ORASUL NIMANUI: In cartierul Dambul Rotund cosurile de gunoi sunt inexistente, iar strazile neasfaltate

Clujenii sunt deja obisnuiti de nivelul ridicat de mizerie atat din centrul orasului cat si de la periferie. Un cartier al orasului care a scapat de sub observatia administratiei locale este cartierul Dambul Rotund. Rampe de gunoi clandestine, parcuri de joaca inexistente, strazi neasfaltate si cosuri de gunoi lipsa. Toate acestea le puteti observa in partea de nord a municipiului unde promisiunile electorale nu au fost respectate.

De cum incepi sa urci pe starda Alexandru Odobescu poti observa cum incet, dar sigur se dezvolta o adevarata rampa de gunoi clandestina. Moloz, capace de toaleta, pungi de resturi menajere, cauciucuri de bicicleta si multe borcane. 


Singurul loc de joaca pentru copiii din zona este un melc ruginit, ratacit printre mizerii. Nicio bancuta, niciun tomberon de gunoi, semn ca reprezentantii administratiei locale nu au mai dat de mult prin zona.


Desi sunt numeroase strazi asfaltate in cartierul Dambul Rotund, totusi au mai scapat cateva din planul de investitii al Primariei Cluj-Napoca. Strazile Privighetorii, Cucului sau Dealului nu vor vedea prea curand asfaltul, desi sunt zeci de case ai caror proprietari platesc impozite la bugetul municipalitatii.

Paraul Lombului este plin de resturi menajere si de PET-uri. 

Un lucru foarte important de sesizat a fost faptul ca pe majoritatea strazilor din Dambul Rotund nu exista amplasate pe stalpi cosuri de gunoi, iar cetatenii sunt nevoiti sa arunce mizeria fie in gurile de canal, fie pe strada. 

Trotuarele sunt pline de masini parcate, desi majoritatea caselor au curti spatioase sau chiar garaje. 


 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *