Eveniment

Opera Națională Cluj-Napoca „se mută” în aer liber. Vezi unde vor desfășura următoarele spectacole

Scris de 660

Opera Națională din Cluj-Napoca va inaugura o micro-stagiune în aer liber. Spectacolele vor debuta vineri și se vor desfășura pe terasa și amfiteatrul în aer liber de la Centrul de Industrii Creative, situat în Lomb, în Cluj Innovation Park. Conform managerului de comunicare al Operei Naționale Cluj-Napoca, Cristian Avram, ideea a venit după ce pandemia a obligat la închiderea Operei, iar acum, instituția vrea să își ia revanșa și să le ofere clujenilor spectacole de neuitat, în aer liber, evenimente în cadrul cărora să fie respectate toate condițiile de prevenire a răspândirii coronavirusului.

Stagiunea Artistică Estivală a României va avea două concepte: Opera a la Carte și Opera Picnic.

Opera a la Carte se va desfășura în fiecare zi de vineri, de la ora 20:00 și se axează pe seri tematice muzicale și culinare. Opera Picnic va avea loc în fiecare sâmbătă de la ora 20:30, când pe scena în aer liber vor urca soliștii, balerinii și orchestra Operei.

Micro-stagiunea se va încheia în data de 10 septembrie. Evenimentele din cadrul Opera a la Carte vor suporta un număr limitat de 100 de spectatori, în timp ce la Opera Picnic va fi permisă participarea a 500 de persoane.

Stagiunea va debuta vineri cu o Seară Italiană ce îl va avea drept protagonist pe tenorul Marius Vlad Budoiu, acompaniat la pian de David Crescenzi. Sâmbătă, la Opera Picnic, Orchestra Operei Naționale Române va susține un spectacol pe „Anotimpurile” de Antonio Vivaldi.

Biletele costă între 120 și 160 de lei. Participanții vor primi, în funcție de eveniment, un coș cu bunătăți sau o cină și două pahare de vin. Cei care participă la Opera Picnic vor trebui să vină cu păturile de acasă.

Susține Ziar de Cluj!

Timp de aproape 10 ani, ți-am oferit gratis articolele noastre. A venit timpul să devenim parteneri. Ziar de Cluj va implementa în curând abonamentul de 10 lei pe lună pentru toți cititorii. Pentru toți cititorii care ne respectă curajul și experiența.

 

sursa foto: clujulculturalULTIMA ORĂ

 • Acum 16 mins PubliNews
  PREMIERĂ: Brandul românesc Donuterie și-a deschis o locație în capitala Ungariei
 • Acum 4 hours General
  Fostul preşedinte al Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean: Supraimpozitarea contractelor part-time, ”o încălcare a libertății muncii”. În Constituție este definit ”dreptul la muncă”, nu ”obligația la muncă”
 • Acum 4 hours Justitie
  TÂRZIU, EXTREM DE TÂRZIU pentru o Justiție care se vrea europeană, Ion ”Ilici” Iliescu este retrimis în judecată pentru CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII în Dosarul Revoluției din decembrie 1989. Dosarul ”loviturii” de stat începute după fuga lui Ceaușescu
 • Acum 5 hours FOTOGRAFILA
  CUM SE ”SCOATE” CTP din ”VINEREA VERDE”: Iar au lăsat tarif de metropolitan pe linia 35
 • Acum 6 hours Vocea ta
  Emil Boc şi administraţia sa îi abuzează administrativ pe clujenii care se lasă abuzaţi. Nici măcar despăgubirile mizerabile stabilite pentru exproprierile de la “La Terenuri” nu s-au plătit
 • Acum 7 hours Din oras
  Ploaia de vară a făcut ravagii în baza sportivă “La Terenuri” din Mănăștur. Aşa este când se lucrează cu “hei-rup, bum!”, ca la Bumbeşti-Livezeni…
 • Acum 7 hours PubliNews
  PESTE 300.000 DE EURO INVESTIŢIE ÎN PROMENADA ŞI PONTONUL DE PE MALUL LACULUI GHEORGHENI, DIN IULIUS PARC
 • Acum 8 hours Politica
  Marcel Ciolacu anunță că măsura compensării prețului la combustibil nu mai e necesară
 • Acum 9 hours Din oras
  Angajat al Primăriei Cluj-Napoca, care se dorea consilier județean, găsit în incompatibilitate de ANI
 • Acum 9 hours In vizor
  Autostrada melcului, cunoscută și ca Autostrada Transilvania, s-a mai târât 10 kilometri într-un an
 • Acum 10 hours Politica
  Marcel Ciolacu face acuzații incendiare: ”Pe piața energiei e o speculă. Sunt niște lucruri bizare”
 • Acum 10 hours Politica
  Polițiștii ies la proteste, considerându-se ”fraierii de serviciu”. Noi, contribuabilii, care i-am văzut de nenumărate ori abuzându-și uniforma, sunte adevărații fraieri!
 • Acum 11 hours Sanatate
  Scade numărul celor infectați, creşte numărul pacienţilor internaţi cu COVID-19. Profesorul Popovici: infecţia este ”o mare loterie”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE