Politica

O FI NĂSCUT ÎNTRE ETAPE ȘEFA IȘJ CLUJ: După verificarea dosarelor de înscriere pentru concursul de director de școli, au fost admiși 21 de candidați. La repartizarea candidaților pentru proba scrisă apar 22 de candidați!

Scris de 4165

Ziarul Făclia publică un material despre ceea ce are toate datele unui șmen politic făcut cu ajutorul Inspectoratului Școlar Județean Cluj. Acesta a publicat rezultatele la proba scrisă din 8 septembrie ale candidaților la concursul pentru directori de școli. Din cei 22 de candidați programați să susțină proba scrisă, 13 au fost admiși, trei au fost respinși iar șase nu s-au prezentat. Cei care au promovat au luat note între 7 și 8,40.

În județul Cluj au fost scoase la concurs 20 de posturi, din care 14 sunt pentru directori și 6 pentru directori adjuncți. În prezent, aceste posturi sunt ocupate doar temporar. În 8-9 septembrie au fost depuse contestații, iar în 13 septembrie vor fi afișate rezultatele finale.

Trecând peste metodologie șamd, până și cei de la Ziarul Făclia remarcă faptul că ceea ce este cu adevărat interesant în cazul acestei sesiuni de concurs (și indică datele unui aranjament/șmen), este faptul că în urma etapei de verificare a dosarelor de înscriere au fost admiși 21 de candidați, nefiind niciun respins. DAR, la repartizarea candidaților pentru a susține proba scrisă din 8 septembrie apar 22 de candidați.

Cum a apărut încă un candidat și în ce etapă i-a fost aprobat dosarul nu știm. Cerem lămurirea acestui aspect conducerii Inspectratului Școlar Județean Cluj. Bineînțeles, după ce se întoarce ”toa’ășa” Marinela Marc din concediu.

Mulțumim.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours General
  Începe să apară infrastructura de 5 stele pe viitorul culoar verde-albastru de mobilitate nemotorizată de-a lungul Someșului, de la Gilău la Apahida
 • Acum 3 hours In vizor
  Ludovic Orban, audiat ca martor la DNA în dosarul măștilor neconforme cumpărate de Romarm
 • Acum 4 hours Politica
  Senatul a votat introducerea unui prag de 250.000 lei pentru abuzul în serviciu, aproape identic cu pragul din celebra OUG 13 dată de tandemul Dragnea – Grindeanu
 • Acum 5 hours Politica
  Legea de modificare a pensiilor “speciale” a fost votată de Senat. Secretar de stat în Ministerul Muncii: “vor scădea cu până la 81%”
 • Acum 6 hours Eveniment
  MEDITAŢII CU CASĂ DE MARCAT ŞI PIOS. ANAF a ratat ceva: băbuţele cu leuştean care vând la colţul străzii
 • Acum 7 hours In vizor
  O firmă care va schimba gazonul de pe Cluj Arena a fost implicată într-o anchetă DNA şi ar face parte din anturajul lui Gigi Becali
 • Acum 7 hours FOTOGRAFILA
  Plantare copaci prin smulgere cu excavatorul pe strada Universităţii. Măcar aşa ştim cum l-au smuls de pe postament şi pe Iuliu Maniu
 • Acum 8 hours Eveniment
  Cu vile în localități defavorizate, cu reduceri de tarif, şefii Electrica Bihor, furau curent
 • Acum 9 hours Politica
  O IDEE BUNĂ: Achimaș-Cadariu propune conversia centrelor medicale mici: “S-ar putea ocupa de triaj, recuperare și paliație”
 • Acum 21 hours Din oras
  Restaurantul Hikari este exact ce ii lipsea Clujului pe partea de rafinament gastronomic
 • Acum 23 hours Politica
  POLITIKON – CINE ARE GRIJĂ DE ROMÂNI?
 • Acum 1 day Politica
  Ce n-avea Autoritatea Electorală Permanentă și acuma are? O greblă. Toni Greblă
 • Acum 1 day Politica
  PSD anunță că nu votează proiectul PNL care înăsprește sancțiunile la proteste
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE