Politica

O FI NĂSCUT ÎNTRE ETAPE ȘEFA IȘJ CLUJ: După verificarea dosarelor de înscriere pentru concursul de director de școli, au fost admiși 21 de candidați. La repartizarea candidaților pentru proba scrisă apar 22 de candidați!

Ziarul Făclia publică un material despre ceea ce are toate datele unui șmen politic făcut cu ajutorul Inspectoratului Școlar Județean Cluj. Acesta a publicat rezultatele la proba scrisă din 8 septembrie ale candidaților la concursul pentru directori de școli. Din cei 22 de candidați programați să susțină proba scrisă, 13 au fost admiși, trei au fost respinși iar șase nu s-au prezentat. Cei care au promovat au luat note între 7 și 8,40.

În județul Cluj au fost scoase la concurs 20 de posturi, din care 14 sunt pentru directori și 6 pentru directori adjuncți. În prezent, aceste posturi sunt ocupate doar temporar. În 8-9 septembrie au fost depuse contestații, iar în 13 septembrie vor fi afișate rezultatele finale.

Trecând peste metodologie șamd, până și cei de la Ziarul Făclia remarcă faptul că ceea ce este cu adevărat interesant în cazul acestei sesiuni de concurs (și indică datele unui aranjament/șmen), este faptul că în urma etapei de verificare a dosarelor de înscriere au fost admiși 21 de candidați, nefiind niciun respins. DAR, la repartizarea candidaților pentru a susține proba scrisă din 8 septembrie apar 22 de candidați.

Cum a apărut încă un candidat și în ce etapă i-a fost aprobat dosarul nu știm. Cerem lămurirea acestui aspect conducerii Inspectratului Școlar Județean Cluj. Bineînțeles, după ce se întoarce ”toa’ășa” Marinela Marc din concediu.

Mulțumim.