Politica

"Mihai Gotiu a confiscat USR Cluj, ne-a pus in stare de adversitate cu presa, a transformat partidul in falanga anti-Rosia Montana, intr-un piedestal pentru propria lui imagine", spun cei din interior

Scris de 2,971

Cateva zeci de naivi s-au inscris inainte de campanie in USR Cluj manati de dorinta de schimbare a clasei politice. Din pcate, intentiile lor curate au fost alterate imediat de doi activisti stangisti, latrai de circumstanta, Mihai Gotiu, jurnalist ce lucreaza la Romania Curata, site-ul-prezervativ detinut de Societatea Academica din Romania, in care isi desarta banii George Soros, si Adi Dohotaru, un arivist civic.

Pe nepusa masa, desi altii erau oamenii care ar fi trebuit sa ajunga sa oglindeasca schimbarea pe listele USR Cluj, membrii partidului, cei veniti cu constiinta ca e nevoie de oameni curati, cu CV profesional impecabil, s-au trezit pe liste cu activistul anti-Rosia Montana Mihai Gotiu, care s-a cocotat pe locul 1 la Senat transformand aceasta campanie intr-una despre el, despre el, despre el. Sufera de lipsa de atentie.

Cativa membri ai USR Cluj, care au muncit inca de la inceput pentru strangerea semnaturilor destinate actorului Bogdan Radulescu, ne-au trimis o scrisoare foarte interesanta pe care o publicam astazi:

“Stimati jurnalisti,

Aceste cuvinte, pe care le-am dori publicate de dumneavoastra, tocmai pentru ca aici, in interiorul USR Cluj, jurnalistii sunt considerati dusmani, sunt cuvinte pe care le adresam public colegilor nostri.

Presa nu are cum sa fie dusmanul USR Cluj si niciun jurnalist sau clujean nu trebuie sa fie considerat astfel. Ce se intampla in partidul nostru in aceste zile este gresit.

Intreaga presa locala clujeana ne desfiinteaza. Intreaga presa nationala ne desfiinteaza. Si, desi mai multi ne spun ca am baut prea mult (din cupa orgoliului), noi nu vrem sa mergem la culcare (si sa meditam).

Azi, USR Cluj este folosit ca stindard impotriva presei de catre Mihai Gotiu care murdareste acest partid cu luptele sale personale duse in anii trecuti.

Mihai Gotiu, inceteaza! Nu ne murdari bunele intentii cu obsesiile tale! USR Cluj nu este despre Rosia Montana, nici despre luptele cu presa romaneasca! USR Cluj este un fenomen, un fenomen curat, o miscare compusa din oameni simpli si motivati, care detesta scandalurile si controversele!

Ai transformat USR Cluj intr-un esafod pe care ucizi zi de zi fiecare buna intentie a celor ce au muncit aici sa stranga 26 000 de semnaturi! USR Cluj este astazi numai despre tine, la partid trebuie sa vorbim numai despre cat de cianuristi sunt Cosmina Fernoaga, Liviu Alexa, Victor Lungu, Paul Niculescu, Sebastian Ghita, Silviu Manastire, de parca treaba noastra ar fi sa ne razboim cu colegii tai de breasla!

Cine conduce, Nicusor Dan, USR Cluj? Levente Elek sau Mihai Gotiu? In loc sa informam alegatorii despre proiectele USR Cluj si ale candidatilor nostri, partidul nostru foloseste newsletter-ul pentru a-i bombarda pe sustinatori cu smiorcaielile lui Gotiu despre cum o sa ii dea el in judecata pe toti ziaristii din tara asta! Gotiu a confiscat USR Cluj si asta nu ne convine!

Dispretul pe care acest domn, Mihai Gotiu, culmea ziarist, il are pentru propria sa breasla, ne-a dus in stare de razboi cu presa locala! Cand noi aveam nevoie de presa locala! Ba chiar am fi putut beneficia de ajutor gratuit in campanie de la presa locala! De ce nu avem o strategie de media la Cluj? De ce nu avem bannere ca si alte partide in presa locala? De ce USR Cluj nu a organizat intalniri cu sefii redactiilor din Cluj, de ce nu am mers peste ei acolo, sa le aratam prin discutii civilizate ce vrem sa facem la Cluj si sa le cerem ajutorul?

Raul e deja facut. USR Cluj a fost murdarit deja de ideea ca suntem un instrument politic de lupta impotriva proiectului de la Rosia Montana. Pe cand noi suntem mult mai mult si cu totul altceva. Sau cel putin asa credeam pana la aparitia acestui domn Mihai Gotiu care, cu ajutorul lui Elek Levente, cel ce a aranjat alegerile in acea seara blestemata, a transformat USR Cluj in aceeasi mizerie ca PNL sau PSD.

Doi naivi care au transpirat pentru o Idee”

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 8 hours Vocea ta
  Azi s-au demontat, pentru totdeauna, poveștile lui Emil ”OSĂ” Boc despre Oraș: ”Nimeni nu este uitat, nimeni nu este lăsat în urmă. Orașul pentru oameni, nu pentru profit. Eco, nu ego”
 • Acum 11 hours In vizor
  Cum a fost la festivalul romilor din Cluj, unde nu participă nici o autoritate publică: ”Lasă că vine Boc cu nevasta-n spinare, ca la Untold”
 • Acum 16 hours Vocea ta
  INVITAȚIE LA KHETANE PE TEMA JUSTIȚIEI SOCIALE: ”Vă invităm la un exercițiu de reflecție și solidaritate, pornind de la cazul clujenilor care locuiesc în cartierul Pata Rât al Clujului”
 • Acum 16 hours In vizor
  CLUJENII SE PLÂNG DE BETOANE, numai Emil Boc vede cu oglinda strâmbă a ”bunelor practici” și cum crește spațiul verde mai ceva ca promisiunile în campania electorală.
 • Acum 1 day In vizor
  ”Pornohaci” invitat la Zilele Comunei Jucu. Pe bani publici. De ce?
 • Acum 1 day In vizor
  Pro TEMBEL l-a omorât pe Florin Salam. Acesta susține că zvonurile sunt o exagerare. Fără să își ceară scuze, prompteriștii au șters știrea de pe site
 • Acum 2 days Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Vernisaj Darius Ludwig la Khetane!
 • Acum 2 days FOTOGRAFILA
  BAȘI, ARTIFICII ÎN NOAPTE, BETOANE ȘI CLAXOANE: Bine că amicul Videanu livrează, că Emil Boc dalează. Dacă și ce e pe malul Someșului în Grigorescu e parc, atunci să ne fie nouă rușine! Că nu protestăm
 • Acum 2 days Din oras
  Garibaldi, podul care ”OSĂ” fie modernizat încă din 2014. Ecoul lui Boc, Dan Tarcea, a mai zis și el niște cuvinte despre cum ”OSĂ” fie mai frumos, mai trainic și mai arătos
 • Acum 2 days Din oras
  ZILELE CULTURII MAGHIARE DIN CLUJ-NAPOCA: Ministrul Culturii din Ungaria și nunțiul apostolic în România, la sfințirea Bisericii ”Sf. Mihail” după restaurare
 • Acum 2 days Din oras
  Emil ”OSĂ” Boc și-a sos ”Ecoul” și ”Inutilul” pe stradă să se tragă-n chip cu niște puble de gunoi inteligente. Cel mai inteligent lucru la aceste pubele este afacerea de cumetrie prin care au fost achiziționate de la ex-penelistul Doru Stoica
 • Acum 2 days Politica
  PSD: Nu susținem diminuarea schemei de compensare a prețurilor la energie, ci reglementarea pieței
 • Acum 2 days FOTOGRAFILA
  Oare Urbanistul de Cumetrie știe ce scrie pe autorizația construcției din fotografie? Sau a semnat ca “primarul Boc” pentru un amic imobiliar?
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE