FEISBUCISME

Mesajul socant, dar pragmatic, al jurnalistului Liviu Alexa despre parintii si bunicii nostri

Da Share daca ai bunici si parinti 60+!

Stiti ca eu, Liviu Alexa, nu sunt baiatul ala cu lugulugu, asa ca va zic pe sleau: zbierati la parintii sau bunicii vostri sa stea DRACU in casa, ei sunt primii care au sanse MARI sa moara daca iau coronavirus. Am iesit ieri putin in oras era plin de pensionari. Coronavirus ii omoara cu precadere pe cei cu varsta de peste 60, mai ales daca covidul vietii vine peste alte boli existente, ceea ce e ultraprobabil la cei in varsta.
Batranii sunt incapatanati, le stiu ei pe toate, nu suporta sa nu iasa afara dupa inca o mica cumparatura, trageti-i de urechi. Si daca nu ajunge ca le spuneti si daca nu va cred si daca se cred ei mai destepti, dati-le decisiva pe care v-o furnizez cu inima stransa. In caz de deces din cauza coronavirus, nu va fi cu inmormantari a la Romania, cu bocitoare si familia stransa in jurul mortului, cu slujba de 6 ore si parastas. Va fi simplu si cinic:

„Persoana decedată poate fi văzută de cel mult 2 membri ai familiei, îmbrăcați cu echipament de protecție. Sicriul se sigilează, iar înmormântarea se face în cel mai scurt timp”.

Deci, mai vrea vreun bunic sa iasa din casa?”, a scris jrunalistul Liviu Alexa pe pagina personala de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *