In vizor

Lucrurile se complică în cazul fetei lovite în cap cu o sticlă de whiskey la UNTOLD. În acest caz se implică și Inspectoratul Teritorial de Muncă

Pentru că tânăra care a fost lovită în cap cu o sticlă de whiskey a fost angajată ca lucrător comercial în cadrul UNTOLD, evenimentul nefericit este considerat incident de muncă și poate fi reclamat la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Cluj. Conducerea ITM Cluj a declarat pentru Ziar de Cluj că deocamdată nu a primit nicio sesizare în acest sens, însă poate fi depusă o petiție ori de către angajator, ori de către victimă.

Tânăra a precizat că în urma discuțiilor cu angajatorul au ajuns la o înțelegere astfel încât angajatorul să depună o sesizare la ITM Cluj.

Deocamdată, nu există nicio noutate cu privire la identitatea persoanei care a aruncat cu sticla de la sectorul VIP. Potrivit ultimelor informații, pe înregistrările video care au ajuns în posesia polițiștilor nu se vede nimic din cauza jocurilor de lumini.

Vă reamintim că tânăra a fost lovită în cap cu o sticlă de whiskey aruncată din sectorul VIP spre gazon, duminică, în jurul orei 04.45, în timpul show-ului de final al festivalului.

Victima consideră că organizatorii au și ei o parte din vină în acest incident din cauza diferențelor pe care le fac între sectorul VIP și restul publicului.

„Organizatorii fac diferențe mari între VIP și restul publicului. Am lucrat patru zile ca și lucrător comercial la UNTOLD. Protocolul lor spune că nu aveam voie să dăm doze nedesfăcute clienților și sticlele de plastic să fie fără capac tocmai pentru a evita posibile accidente, să nu se arunce în mulțime cu doze și sticle. În schimb, celor de la VIP li s-a permis să aibă bar deschis cu sticle din sticlă”, a precizat fata.

Tânăra a depus plângere la Poliție în acest caz.

Citește și:

EXCLUSIV – Victima gibonului care a aruncat cu o sticlă de whiskey de la VIP-ul UNTOLD face primele declarații pentru Ziar de Cluj: „Dacă eram cu fața, mă desfigura pe viață”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *